Mobiili.fi Suomalainen poliitikko heräsi räjähdykseen: ”Puhelin hyppäsi yöpöydältä ja poltti lakanaan...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2082
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Vihreä valtuutettu Antti Tomminen jakoi tällä viikolla Facebookissa tarinan siitä, miten hän heräsi keskellä yötä räjähdykseen. Syypääksi selvisi pian latauksessa olleen älypuhelimen akku. Tarina on levinnyt nopeasti suomalaisten Facebook-käyttäjien joukossa.

  Kaupunginvaltuutettuna ja Vihreiden eduskuntavaaliehdokkaana tunnettu Antti Tomminen kertoi julkaisussaan, kuinka hän heräsi kolmelta yöllä räjähdykseen. Kyseessä oli älypuhelin, joka akun räjähdyksen voimasta oli siirtynyt yöpöydältä sängylle ja syttynyt tuleen. ”Hieno herätä, ponkaista istualleen ja ohikiitävän hetken katsella valopalloa vieressään ennen kuin saa käsityksen siitä mitä on tapahtunut”, Tomminen kuvailee.

  Onni onnettomuudessa oli, että Tomminen perheineen säästyi henkilövahingoilta. Lakana, patja ja sammutuksessa käytetty tyyny saivat kuitenkin huomattavia palovahinkoja.

  Tomminen ei paljasta kyseessä olleen puhelimen merkkiä tai mallia. Julkaisun kommenteissa hän kuitenkin kertoo, että käytetty latausjohto ei ollut alkuperäinen. ”Siihen tuli mielestäni jotain kosketushäikkää jo aiemmin ja se vaihdettiin”, Tomminen selittää.

  Suomessa julkisuuteen nousseet tapaukset ovat harvinaisempia, mutta maailmalla latauksessa olleiden puhelinten aiheuttamia vahinkoja sattuu ajoittain. Useimmiten syynä ovat kolmannen osapuolen tarvikeakut tai -laturit. Esimerkiksi toukokuussa kanadalainen poika sai palovammoja reiteensä, kun iPhone sytytti hänen patjansa palamaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju