Mobiili.fi Suomalainen pianosovellus tekeillä – tunnistaa soiton, sopii kaikille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Pianorobot Oy on uuden soittosovelluksen ympärille perustettu suomalainen startup. Se hakee parhaillaan tukea Indiegogo-palvelussa Pianorobot-sovellukselle, jonka luvataan yhdistävän vanhoja menetelmiä uuteen teknologiaan oppimisen helpottamiseksi.

  Pianorobotin tarina alkoi yli 40 vuotta sitten, kun Leena Lehtonen opetteli kaksoissiskonsa Tainan kanssa pianonsoittoa. Nuottien oppiminen oli kuitenkin kaksikolle haastavaa, joten nuoret keksivät erityisen korttipelin opetusta tukemaan.

  [​IMG]
  Pianorobot soittoa opettamassa


  Leena innostui pianosta ja perusti oman pianokoulun vuonna 1992. Siskosten keksimä opetusmenetelmä koettiin hyväksi ja Lehtosen koulusta kasvoi yksi Suomen suurimmista yksityisistä pianokouluista. Halu tavoittaa entistä enemmän oppilaita johti lopulta Pianorobotin syntyyn. Lehtoset nimittäin hoksasivat, että he voisivat tehdä 40 vuotta vanhasta korttipelimenetelmästä digitaalisen version.

  Pianorobot hyödyntää Lehtosten opetusmenetelmän lisäksi äänentunnistusta. Sen luvataan seuraavan soittoa mobiililaitteen mikrofonin avulla ja toimivan minkä tahansa pianon tai koskettimien kanssa. Opetusta johdattavat sympaattiset päähahmot värikkäässä pelimaailmassa.

  Pianorobot Oy:n toimitusjohtaja Senna Lehtonen mainitsee myös, että sovellus sopii kaikille, sillä siinä ei käytetä lainkaan puhetta tai tekstiä. Sen sijaan käytössä on pelkästään symboleja, eli pelin pitäisi aidosti sopia kaikille.

  Pianorobot kerää parhaillaan rahoitusta Indiegogo-palvelussa. Kerätyillä varoilla on tarkoitus viimeistellä tuote, maksaa kehitystiimin palkat ja mahdollistaa tuotteen julkaisu. 20 000 dollarin tavoitteesta on kerätty 17 tunnissa 1 275 dollaria eli kuusi prosenttia. Kampanja kestää vielä 31 päivän ajan.

  Tukiportaat vaihtelevat yhdestä dollarista aina 10 000 dollarin erikoispykälään asti. Pelin voi saada itselleen halvimmillaan 25 dollarilla. Pianorobotin julkaisu tapahtuu näillä näkymin helmikuussa 2016 sekä iOS- että Android-laitteilla.

  [​IMG]
  Pianorobotin toinen päähahmo on Notebunny

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju