Mobiili.fi Suomalainen lisävarustevalmistaja tuo nahkaisen takakuoren uusille huippu-Lumioille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Mozon julkaisema kuva Instagramissa


  Microsoft esitteli eilen julkistustilaisuudessaan liudan uusia laitteita. Suuren huomion saivat myös uudet huippu-Lumiat. Laitteissa on vaihdettavat takakuoret, joten käyttäjä pääsee käsiksi puhelimen akkuun. Vaihdettavissa takakuorissa on myös se hyöty, että lisävarustevalmistajat voivat tehdä laitteelle sellaisia vaihto- tai suojakuoria, jotka eivät tee laitetta paksummaksi.

  Suomalainen Mozo on Instagram-tilillään julkaissut kuvan, jossa näkyy nahkainen suojakuori Lumia 950 XL -älypuhelimelle. ”Uudet Lumia 950 ja 950 XL -yhteensopivat laatukuoret tulossa pian Microsoftin viralliselta kumppanilta”, kuvatekstissä kerrotaan.

  Virallisesti suojakuoret julkaistaneen lähiaikoina, mutta Frequency on listannut uudet suojakuoret jo verkkosivuilleen ja listannut niiden hinnat. Pelkkä nahkainen takakuori maksaa jopa 48 euroa ja Flip Cover -kuori maksaa 60 euroa. Tarkat Suomi-hinnat selviävät sitten, kun Mozo listaa uutuuskuoret verkkosivuilleen.

  Frequencyn mukaan kuoret tukevat sekä NFC-lähilukutekniikkaa että langatonta latausta (Qi). Alla myös Frequencyn julkaisemia kuvia Mozon suojakuorista.

  [​IMG]
  Lumia 950 XL

  [​IMG]
  Lumia 950

  [​IMG]
  Lumia 950 XL

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju