Mobiili.fi Suomalainen kulttipeli Pro Pilkki 2 saapui Windows-puhelimille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pro Pilkki


  Suomalainen kulttipeli Pro Pilkki 2 on saapunut vihdoin älypuhelimille. Mikko Happo ja Janne Olkkonen ovat kehittäneet pelistä jo pitkään mobiiliversiota ja nyt se on saatavilla Windows Phonelle. Pro Pilkki 2 Mobile vastaa tietokoneversiota eli ominaisuuksia ei ole karsittu, vaikka alusta on vaihtunut.

  Peli on kaikessa yksinkertaisuudessaan pilkkisimulaattori, joka tuo pilkkijöille lievitystä tuskaan kesähelteilläkin. Pro Pilkki 2 Mobilessa on PC-versiosta tutut yli 30 erilaista vesistöä. Noin 50 erilaisella pilkillä voi yrittää saalistaa yli 30 erilaista kalalajia.

  [​IMG]

  Pro Pilkki 2 Mobile on yhtenevä tietokonepelin kanssa, minkä ansiosta moninpeleissä mobiilipelaajat voivat kilpailla tietokonepelaajia vastaan. Jos ei halua kilpailla muita vastaan, voi käyttäjä pelata erilaisia yksinpelejä.

  Windows Phonen sovelluskaupassa peli on saanut mukavan vastaanoton. 18 arvostelijasta kaikki ovat antaneet pelille viisi tähteä. Arvosteluissa kerrotaan, että peli vastaa hyvin tietokoneversiota ja jonkun mielestä peli on jopa parempi kuin tietokoneella.

  Pro Pilkki 2 Mobilen löydät siis Windows Phonen sovelluskaupasta. 3,99 euron hintainen peli toimii sekä Windows Phone 8.1- että Windows 10 -käyttöjärjestelmällä ja vaatii toimiakseen vähintään 512 megatavua RAM-muistia – eli toimii kaikilla Lumioilla, jotka ovat saaneet Windows Phone 8.1 -päivityksen.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju