Mobiili.fi Suomalainen hyvinvointisovellus sai nostetta Applelta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  YOU-app kehottaa tekemään pieniä muutoksia elämässä, joilla yhdessä voi olla suuri merkitys.


  Suomalaisen yrityksen kehittämä YOU-app-sovellus sai viime viikolla nostetta Applelta, kun se esiteltiin App Storen etusivulla uusien sovellusten joukon kärjessä Yhdysvalloissa.

  YOU-app on yhteisöpalvelu, jonka tavoitteena on parantaa käyttäjiensä hyvinvointia. Käyttäjät voivat palvelussa muun muassa luoda ja toteuttaa muiden julkaisemia hyvinvointia edistäviä tekoja sekä julkaista ajatuksiaan ja kuviaan. Sovelluksen markkinointiin on mukaan saatu myös brittikokki Jamie Oliver.

  Pienistä teoista, joihin YOU-app rohkaisee, voi sovelluksen kehittäjien taustalla olevan tutkimuksen mukaan syntyä suuri muutos hyvinvoinnissa. Teot liittyvät esimerkiksi mindfulnessiin, syömiseen, liikkumiseen sekä rakkauteen.

  App Storen etusivulle nosti YOU-appin Yhdysvalloissa parhaimmillaan terveyssovellusten kategoriassa ladatuimpien sovellusten TOP10-joukkoon. Kilpailu App Storessa on kovaa, mistä kertoo, että kaikkien sovellusten TOP-latausistalla YOU-app kohosi parhaimmillaan Yhdysvalloissa vain sijalle 396, josta sija on sittemmin pudonnut näkyvyyden loputtua jo runsaasti.

  YOU-app julkaisi jo aiemmin muilla markkinoilla, kuten Suomessa, testatun sovelluksen viime viikolla myös Yhdysvalloissa.

  YOU-app löytyy App Storesta ja Androidille Google Playsta.


  YOU-app featured #1 in the US! Thank you @AppStore for introducing our micro-actions to so many new people! <3 pic.twitter.com/MyPYKyPgBN

  — YOU-app (@getyouapp) August 31, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju