Mobiili.fi Suomalainen Eve-Tech aloitti uuden vallankumouksellisen projektin – Windows 10 -tabletti...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2137
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Eve T1


  Suomalainen startup Eve-Tech esitteli vuoden 2014 lopulla ensimmäisen laitteensa: Eve T1:n. Laite oli yhtiön mukaan menestys ja nyt on aika aloittaa jotakin uutta. Eve-Tech julkaisi tänään lehdistötiedotteen, jossa se kertoo uudesta, ”vallankumouksellisesta” projektista, joka on nimeltään ”Project Flipper”.

  Eve T1 oli pieni, kahdeksantuumainen Windows-tabletti, mutta tuleva laite, Eve T2, tulee olemaan suurempi. Windows 10:llä toimiva laite on niin sanottu 2-in-1 -tabletti, joten se tullee markkinoille näppäimistön kanssa.

  ”Project Flipper” on yhtiön sanojen mukaan vallankumouksellinen. Sen siitä tekee se, kuinka laite tullaan kehittämään. Käyttäjät pääsevät itse vaikuttamaan, millaisen laitteen Eve-Tech tekee. Vaikuttamaan pääsee Eve-Techin verkkosivujen kautta.

  Tuleva Eve T2 lienee pääpiirteittäin jo suunnitteluvaiheessa, mutta käyttäjät pääsevät vaikuttamaan moniin asioihin. Verkkosivujen kautta voi mennä keskustelemaan tulevasta laitteesta ja kertomaan omat mielipiteensä eri asioista kuten valmistusmateriaalista.

  Näihin asioihin käyttäjät pääsevät esimerkiksi vaikuttamaan:

  • Valmistusmateriaali, esimerkiksi alumiini tai muovi
  • Seisontatuki
  • Montako USB Type-C -paikkaa laitteeseen tulee?
  • Tallennustilan määrä
  • RAM-muistin määrä
  • Tuetut verkkoyhteydet
  • Tuleeko kosketusnäyttökynää?
  • Vedenkestävyys

  Käyttäjät voivat näiden lisäksi tietenkin ehdotella myös muita juttuja, mitä Eve T2:een voisi laittaa. Jos olet kiinnostunut Eve-Techin seuraavasta laitteesta, kannattaa ehdottomasti käydä jakamassa omat mielipiteet yhtiön verkkosivuilla.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju