Mobiili.fi Sukella muihin maailmoihin: YouTube-sovellus tukee nyt VR-videoita

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Google on tehnyt virtuaalitodellisuusmateriaalin kuluttamisesta helpompaa muun muassa halpojen Cardboard-lasiensa avulla. Nyt VR-mahdollisuuksia lisätään YouTube-sovelluksella, jonka Android-versio on saanut tuen VR-videoille. Päivityksestä kertoi muiden medioiden ohella TechCrunch.

  YouTube-sovellukselle eilen julkaistu päivitys toi mukanaan tuen VR-videoille. Jo alustalta löytyneiden 360 asteen videoiden lisäksi materiaali voidaan nyt jakaa kahdelle silmälle aiempaa suuremman immersion varmistamiseksi. VR-videoita katsellessaan käyttäjä voi katsella ympäri virtuaalimaailmaa laitetta kääntelemällä.

  Google on jo tehnyt yhteistyötä sisällöntuottajien kanssa ja YouTubesta löytyykin useita VR-videoita, kuten Nälkäpeli-elokuviin pohjautuva interaktiivinen kokemus. Pääasiassa materiaali on tarkoitettu Google Cardboardin kaltaisilla laseissa katsottavaksi, mutta toimintoa voi testata myös ilman niitä.

  Erityisten VR-videoiden lisäksi mikä tahansa YouTube-video on katsottavissa VR-laseilla. Mikäli kyseessä on tavallinen video, muodostuu näkymä ikään kuin interaktiiviseksi teatteriksi, jonka kautta videota voi katsella. VR-ominaisuuksin varustetun sovelluksen löydät Google Playsta.

  [​IMG]
  VR-videoiden alalaidasta löytyy Cardboard-painike…

  [​IMG]
  …jonka avulla äkymä muuttuu VR-laseille sopivaksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju