Steam Link tuo nyt PC-pelit Android-puhelimeen

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
6739
Reaktiopisteet
16

Steam Link vaatii toimiakseen PC-tietokoneen, Bluetooth-ohjaimen ja tasokkaan langattoman verkon.


Päivitetty Steam Link -sovellus mahdollistaa Steamin pelikirjaston pelaamisen Android-puhelimella. Google Playsta ladattavissa oleva Steam Link on edelleen betavaiheessa, mutta toimiva.

Steamin älypuhelinsovellukseen lisätty Steam Link Anywhere -ominaisuus mahdollistaa Steamista ladattujen tietokonepelien pelaamisen Android-puhelimella ja Wi-Fi-yhteydellä. Aiemminkin pelaaminen Android-puhelimella on ollut mahdollista, mutta se on vaatinut sekä tietokoneen että älypuhelimen kytkemistä samaan langattomaan verkkoon. Steam Link Anywheren myötä ”etäpelaaminen” onnistuu nyt missä tahansa, kunhan Wi-Fi-yhteys on saatavilla.

Steam Link on ladattavissa lähestulkoon millä tahansa Android-älypuhelimella, mutta sujuvasti toimiakseen Steam-pelien pelaaminen vaatii toki sekä ominaisuuksiltaan kehittyneen Android-puhelimen että nopean ja luotettavan Wi-Fi-verkon. Lisäksi palvelu edellyttää erillisen Bluetooth-ohjaimen käyttämistä.

Pelattaville peleille ei ole rajoituksia, vaan kaikkien Steam-pelien pitäisi toimia myös Steam Linkin kautta.

Etänä striimattavien pelien arvellaan nousevan tulevaisuudessa hitiksi. Steamia pyörittävän Valven lisäksi sekä Microsoft Project xCloud -palvelullaan että Google omalla Project Steam -pelipalvelullaan ovat tavoittelemassa jalansijaa uudella markkinalla. Sony puolestaan ehätti jo lanseeraamaan oman vastineensa pelaamisen tulevaisuudelle.

Näytä uutinen Mobiili.fi:ssä
 
Top Bottom