Mobiili.fi Star Wars ottaa virtuaalitodellisuudet haltuun – pian voit valomiekkailla ilmaiseksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Trials on Tatooine.


  Industrial Light & Magic tuo tänään saataville uuden virallisen Star Wars -aiheisen VR-kokemuksen. Virtuaalimaailmassa pelaajat pääsevät kokemaan, miltä vihollisten päihittäminen valomiekan kanssa tuntuu.

  The Verge raportoi viikonloppuna Star Wars Celebration -messuilta. Osana tapahtumaa Lucasfilm julkisti Trials on Tatooine -nimisen virtuaalitodellisuuspelin, jonka on määrä saapua Steam VR -kauppaan tänään.

  Nimensä mukaisesti Star Wars -uutuus asettaa pelaajan Tatooine-planeetalle, jossa tarkoituksena on avustaa ikonista Millenium Falcon -alusta pakenemaan vaaratilanteesta. Trials on Tatooine toimii HTC Vive -laseilla ja -ohjaimilla, ja on täysin ilmainen. Pelin toteutuksesta on vastannut Industrial Light & Magicin VR- ja AR-teknologioihin keskittyvä xLab.

  Viime vuonna näimme jo Chrome-kokeilun, joka teki käyttäjien älypuhelimista valomiekkoja. Tällä kertaa käytössä on teknisesti ylivoimainen Vive, joten kokemuksen voidaan olettaa olevan huomattavasti vakuuttavampi.

  Kyseessä ei kuitenkaan vielä ole täysimittainen peli, kuten hintalapun puutekin vihjaa. Sen sijaan Trials on Tatooinea kuvaillaan elokuvamaiseksi VR-kokemukseksi. Pelin on tarkoitus saapua Steamiin tämän päivän kuluessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju