Mobiili.fi Spotify toimii nyt Chromecastilla – ei kuitenkaan vielä kaikilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Spotify


  Uusi Chromecast-tikku esiteltiin syyskuun lopulla. Samalla paljastettiin myös äänentoistoon tarkoitettu Chromecast Audio. Laitejulkistusten yhteydessä Google lupasi, että Spotify saisi tulevaisuudessa Chromecast-tuen. Tuo päivä on nyt saapunut.

  Spotifyn iOS- ja Android-sovellukset päivittyivät eilen. Molemmissa tapauksissa päivitys toi mukanaan monien odottaman Chromecast-tuen.

  Matkassa on kuitenkin edelleen pieni mutka. Sovellus nimittäin tukee toistaiseksi vain uutta Chromecastia ja Chromecast Audiota. Ensimmäisen sukupolven Chromecast-käyttäjien on siis odotettava vielä hetki. Spotifyn mukaan vanhempien Chromecastien tuki tuodaan sovellukseen ”pian”.

  Android-puolella Spotify lisäsi myös tuen uusille BMW 7 -sarjan autoille. Sopivalla nelirenkaisella varustetut käyttäjät voivat siis hallita musiikkiaan suoraan auton kojelaudalta.

  Spotifyn päivitetyn Android-sovelluksen löydät Google Play -kaupasta. iOS-käyttäjille sovellus on luonnollisesti tarjolla Applen App Storessa. Uutta Chromecastia haikailevat taas voivat tilata omansa Google Storesta hintaan 39 euroa.

  [​IMG]
  Uusi Chromecast on tarjolla keltaisena, punaisena ja mustana. TV-tikkujen rinnalla äänikeskeinen Chromecast Audio.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju