Mobiili.fi Spotify täräytti komean kokeilutarjouksen – Premium-jäsenyys 3 kuukaudeksi 99 sentillä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  [​IMG]Musiikin suoratoistopalvelu Spotify on yksi suosituimpia tapoja kuunnella musiikkia erilaisilla mobiililaitteilla ja tietokoneilla. Spotify tarjoaa palvelustaan ilmaisversion, jossa on kuitenkin erilaisia rajoituksia. Nyt Spotifyn Premium-jäsenyyden voi hankkia itselleen edulliseen hintaan, ja kokeilla palvelua halvalla, jos ei ole välttämättä varma, onko se hintansa väärti.

  Normaalisti Spotifyn Premium-jäsenyys maksaa 9,99 euroa, mutta nyt uudet asiakkaat voivat hankkia sen itselleen kolmeksi kuukaudeksi 0,99 eurolla. Jos olet käyttänyt palvelun ilmaisversiota, voit silti tarttua tarjoukseen. Kolmen kuukauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti 9,99 euron kuukausihinnalla, jos käyttäjä ei lopeta tilausta.

  Spotifyn ilmaisversiossa toimii mainosrahoitteisesti, joten Premium-asiakkaiden ei tarvitse mainoksia kuunnella. Tabletilla ja tietokoneella käyttäjät voivat kuunnella haluamiaan kappaleita, mutta puhelimella ilmaisversio toimii radiotyyliin, joten käyttäjä ei voi yhtä tiettyä kappaletta kuunnella.

  Uuden tarjouksen ehdoissa lukee, että uusi asiakas ei ole saanut käyttää aiemmin Spotifyn kokeilutarjouksia tai ilmaisia kokeilujaksoja. Edullisia tutustumistarjouksia on Spotifyn mukaan rajoitettu määrä ja niitä myydään niin kauan kuin tavaraa riittää. Tarjous on voimassa vielä 24 päivän ajan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju