Mobiili.fi Spotify sai uuden Party-toiminnon – ”Soita kuin ammatti-DJ!”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2178
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Spotify ilmoitti eilen sovellukseensa saapuvasta Party-toiminnosta. Kyseessä on joukko työkaluja, joiden avulla pitäisi syntyä saumattomasti miksautuva soittolista juhlaan kuin juhlaan.

  [​IMG]
  Spotify Party -soittolistoja


  Spotify Party on suositun suoratoistosovelluksen uusin ominaisuus. Pohjimmiltaan Party on kokoelma ammattilaisten miksaamia soittolistoja, joissa eri kappaleiden tahdit sopivat täydellisesti yhteen. Näin sovellus voi siirtyä DJ:mäisen sujuvasti kappaleesta toiseen.

  Käyttäjä voi luonnollisesti valita haluamansa tyylin useiden soittolistojen joukosta. Tämän lisäksi Party-listoihin on rakennettu erityinen tunnelma-työkalu, jonka avulla tunnelmaa voi muuttaa lennosta leppoisammaksi tai reippaammaksi tarpeen mukaan.

  Spotify Party on luotu yhteistyössä yhdysvaltalaisen Diplon kanssa. “Kun järjestää juhlia on olennaista, että soittolista on oikeanlainen” Diplo kommentoi. “Vaikka oikeanlaisen musiikin etsiminen ja valitseminen onkin hauskaa, se vie myös paljon aikaa ja vaatii vaivannäköä. Spotify Partyn avulla sinulle tarjotaan runsaasti kappaleita, joiden biitit on katsottu yhteensopiviksi ja jotka saat sopimaan senhetkiseen fiilikseesi.”

  Spotify Party jaetaan vaiheittain käyttäjille eilisestä päivästä alkaen. Päivitys saapuu sekä Android- että iOS-sovellukseen ja uusia soittolistoja luvataan jatkossa runsaasti lisää.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju