Mobiili.fi Spotify laittoi perhetilauksen hinnan kohdalleen – kuusi tiliä alle 15 eurolla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Spotifyn perhe-Premium sai uuden kannattavamman hinnan.


  Spotify on päättänyt muokata tarjoamaansa perhetilausvaihtoehtoa. Uusi kiinteä hinta tulee suurperheille huomattavasti aiempaa halvemmaksi ja tuo suoratoistoveteraanin samalle viivalle muiden vastaavien palveluiden kanssa.

  Jo pidempään yksittäinen Spotify Premium -tilaus on maksanut 9,90 euroa. Tämän lisäksi palvelua on voinut käyttää erillisenä perhetilauksena, jossa lisätilit ovat maksaneet 50 prosenttia vähemmän. Esimerkiksi kolmella rinnakkaiskäyttäjällä kuukausihinta on asettunut noin 20 euron tuntumaan.

  Eilen Spotify ilmoitti kuitenkin muokanneensa perhe-Premiumin hinnoittelua. Jatkossa perhetilaus maksaa vain kiinteät 14,99 euroa kuukaudessa ja samalla hinnalla palvelua voi käyttää jopa kuusi ihmistä. Hinta tulee siis suurperheille huomattavasti kannattavammaksi. Kukin käyttäjä saa luonnollisesti oman tilin, jolloin toistovuoroista tai soittolistoista ei tarvitse kiistellä.

  Monien odottama muutos tuo Sotifyn viimein perhepolitiikassa samalle viivalle kilpailijoidensa kanssa. Esimerkiksi Apple Music on tarjonnut alusta asti vastaavasti hinnoitellun kuuden hengen perhetilausmahdollisuuden.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju