Mobiili.fi Spekulaatiot käynnistyivät Samsung-pomon puheista: Galaxy S -puhelimet hylkäävät tasanäytöt?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy S7 edge on ollut suosittu ja parantanut Samsungin tulosta.


  Samsungin huippupuhelinten Galaxy S -mallisarja saattaa jatkossa saada vain kaareutuvalla näytöllä varustettuja uusia puhelimia.

  ”Samsung on harkinnut, että se tekisi edge-näytöstä identiteetin Galaxy S -älypuhelinmallistolle jos yhtiö voi tarjota kuluttajille erottuvan käyttökokemuksen ohjelmistolla ja käyttäjäystävällisillä toiminnoilla”, totesi Samsungin mobiiliyksikössä liiketoimintaa vetävä Dong-jin Koh Korea Heraldin haastattelussa.

  Kohin kommentit ovat käynnistäneet spekulaatiot Samsungin tulevista aikeista. Korea Heraldkin otsikoi ”Samsungin vihjaavan tasanäyttöisen Galaxy S:n eliminoinnista”.

  Puheet ja spekulaatiot tasanäyttöjen hylkäämisestä eivät ole yllättäviä. Niitä tukee esimerkiksi viime viikolla julkistettu Galaxy Note7, joka myös päätettiin tuoda markkinoille jo vain sivuille kaareutuvalla näytöllä varustettuna, vaikka Samsung kehitti aluksi myös tasanäyttöistä mallia myös Note7:stä aina prototyyppiasteelle asti.

  Lisäksi Samsungin mukaan Galaxy S7 edgen osuus koko Galaxy S7 -myynnistä on yli puolet sen korkeammasta hinnasta huolimatta.

  Vuotta aiemmin Galaxy S6 edgen myyntiä piinasivat vielä saatavuusongelmat: uudenlaisen näytön valmistaminen oli liian hankalaa vaadituissa määrissä. Tänä vuonna tilanne on ollut selvästi parempi.

  Samsungin odotetaan julkistavan seuraavan Galaxy S -sarjalaisen, uuden Galaxy S8 -lippulaivaälypuhelimensa jälleen keväällä.

  Aiemmat huhut ovat kertoneet, että Galaxy S8:aan olisi luvassa virtuaalitodellisuuskäyttöä avittava 4K-tarkkuuden näyttö sekä kaksoiskamera.

  Samsungilta odotetaan lähitulevaisuudessa myös ensimmäisiä sen taittuvalla näytöllä varustettuja mobiililaitteita, mutta raportoidusti ne tulevat muodostamaan oman kategoriansa eivätkä tule kuulumaan Galaxy S -sarjaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju