Sovellusten avaaminen padilla (N-gage/S60)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Sag, 28/12/04.

 1. Sag

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Hei,

  Onko olemassa ohjelmaa joka mahdollistaisi sovellusten avaamisen padilla puhelimen ollessa perustilassa? Ärsyttänyt puhelimen ostosta saakka tämän ominaisuuden puuttuminen sillä 8 pikanäppäintä esimerkiksi Messengerin, Ircin ja muiden jatkuvassa käytössä olevien ohjelmien avaamiseen olisi todella suuri apu.

  Kiitos.
   
 2. mae

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  0
  kahdella painalluksella onnistuu, järjestät ohjelmat vain siten että kun painat symbian/valikko nappia näkyvät halutut ohjelmat alussa jolloin voit avata vastaavassa kohdassa olevan ohjelman painamalla vastaavassa kohdassa olevaa nappia (1-9). Mitään erillistä ohjelmaa en tiedä jolla onnistuisi pikavalinta kuten numeroissa, mutta siinä ainakin menettäisi sen että voi soittaa suosikkinumeroonsa painamalla pitkään kyseistä numeroa.
   
 3. Sag

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Olen tästä tietoinen, kiitos kuitenkin :) Tuo numeronäppäimen pohjassa pitäminen soittamiseen on käytössä enkä siitä halua luopua, etsinkin ohjelmaa jolla voisin linkittää ohjelman avauksen ohjaus-padiin - N-gagen muotoilu kun ei ole parhaasta päästä yhdelle kädelle ja täten tuo valikko -> numeronäppäin ei ole kovinkaan mukava. Perustilassahan tuo ohjaus-padi ei toimi muuhun kuin taustavalon sytyttämiseen joten siitä hyödyn ottaminen olisi kiva lisä.
   

Jaa tämä viestiketju