Mobiili.fi Sovellusception: Microsoft esittelee kaikki sovelluksensa sovelluksessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Inception on elokuva, jossa sukelletaan syvälle unissa tapahtuviin aliuniin. Maatuska on tunnettu puunukke, joka piilottaa sisäänsä sarjan samanlaisia ja alati pieneneviä nukkeja. Samaa henkeä löytyy myös uudesta Microsoft-sovelluksesta, jonka tarkoitus on tarjoilla käyttäjälle Microsoft-sovelluksia.

  Microsoft Apps on uusi Android-sovellus, jolla käyttäjä voi selata kaikkia alustalta löytyviä Microsoft-sovelluksia. Käyttäjäpalautteen perusteella sovellus ei karsi listojaan alueellisten tarjontaerojen mukaan, eli Microsoft Apps saattaa näyttää myös sovelluksia, joita ei Suomessa ole virallisesti tarjolla.

  Selaamisen helpottamiseksi tarjonta on jaettu useisiin kategorioihin. Näitä ovat muun muassa tuottavuus, koulutus, viihde ja viestiminen. Lisäksi sovelluksen kautta käyttäjä voi tarkistaa, mitä Microsoft-sovelluksia omalla laitteella on jo asennettuna. Microsoft lupaa Microsoft Appsille lisää toimintoja tulevaisuudessa.

  Microsoft Apps on nyt saatavilla ilmaiseksi Google Playssa. Sovellus lienee kokeilemisen arvoinen, jos kaipaa kattavaa käsitystä yhtiön sovellustarjonnasta Androidilla.

  [​IMG]
  Microsoft Apps

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju