Sovellus ei käynnisty (E50)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja dhc, 18/11/07.

 1. dhc

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/07
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Äänikomennot-sovellus hyytyi. Kerran sen käynnistys kesti ja kesti, kyllästyin odottamaan ja keskeytin painamalla muistaakseni oikeaa toimintonäppäintä. Sen jälkeen sovellus ei olekaan enää käynnistynyt. Käynnistys alkaa kyllä, mutta päättyy hyvin nopeasti. Buutattu on moneen kertaan.

  Onko mitään mahdollisia korjauskeinoja? Voiko esim. vain yhden sovelluksen asentaa uudelleen vai täytyykö koko luurin softa pistää uusiksi?
   
 2. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  jep, jossei buutti auta niin sitten on kevyt (tai raskaampi) resetti edessä..

  eli *#7780# tekee perus asetusten palautuksen, mitään sinun tallentamasi tietoja ei (pitäisi) hävitä. tämä voi auttaa myös tuohon appikseen (vaikka hieman epäilenkin:) noh, backuppi m.kortille ja suitella ei varmaan ole pahitteeksi (kontaktien kopiointi simmille+kalenterin+muistutuksien synkka suitella:p)

  sitten deep resetti tapahtuu *#7370#, se formatoi koko c-aseman. eli luuri on kuin kaupan hyllyltä taas kerran ja softa pitäs toimia :) (kaikki tietosi sitten häviävät joten muista ottaa talteen tarpeelliset)
   
 3. dhc

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/07
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Jep, kiitoksia. Resetillä se sitten tokeni, ja onneksi tuo on kuitenkin aika kivuton homma kun suitella ottaa kaiken ensin talteen. Ei tuohon hirveästi aikaa palanut.
   
 4. dhc

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/07
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  No eipä tuo kauaa pelittänyt. Resetin jälkeen toimi kyllä, mutta nyt taas tekee samaa. Ihan kuin sovellus jäisi jotenkin käyntiin, eikä puhelin saa sitä uudelleen auki tms. Taustalla se ei kyllä käynnissä ole, ei ainakaan näy listalla.

  Pitänee seuraavaksi päivittää koko softa, kun tuossa ei ihan uusin ole sisällä. Jos sekään ei auta, niin kai se on huoltoon kiikutettava. Jotenkin oudolta kyllä tuntuu sekin, että kyseessä olisi joku hardisvika.
   
 5. samumanu Vieras

  0   0   0

  Voi olla et jos palautit backupin niin vika on siinä ja tulee aina sen mukana takaisin. Koita ottaa suitella erikseen talteen nimet/kalenterin jne eläkä käytä backuppia.
   

Jaa tämä viestiketju