soUnera

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja racc, 21/7/04.

 1. racc

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Minua hieman häiritsee että S55:ni näyttää operaattorilogona SOUNERA (on tehnyt niin siitä lähtien kun sen ekan kerran käynnistin, ostin tuon kyllä käytettynä). Tuleeko tuo logo verkosta? Puhelin ilmeisesti näyttää sen jotenkin väärin, ei kai tuo firma sitä sentään viikkoja väärin kirjoitettuna lähettäisi? Onko muilla S55:n käyttäjillä siellä myös tuo ylimääräinen U?
  Eilen meni hermot tuon katseluun ja hain operaattorilogoksi läpinäkyvän giffin joten toi ei tunge taustakuvan eteen. Mutta vilahtaa tuo soUnera silti aina puhelimen käynnistyksen yhteydessä ennen kuin se saa taustakuvan ja läpinäkyvän logon ladattua.
  Päivitin äsken puhelimeen tuoreimman softan muttei sekään muuttanut tilannetta.
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Puhelimen edellinen omistaja on hieman "modannut" puhelinta, eli muuttanut puhelimen näyttämän operaattoritunnustekstin. (Puhelin tunnistaa verkon numerokoodilla, jonka yhdistää muistissaan olevaan ko. koodiin liitettyyn nimeen ja näitä nimiä voi joissakin puhelinmalleissa suht helposti muuttaa).
   
 3. racc

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos neuvosta. Löytyihän se asetus sieltä kun tarpeeksi etsi. Enpä tajunnut että tuohon logoon pystyi vaikuttamaan useammasta eri valikosta. Aika outo bugihan tuo olisi kyllä ollut. :)
  Tuolta sai hieman apua:
  http://cellphoneforums.net/t104333.html
  Täytyi vähän temppuilla sen 'toinen operaattori'-kohdan (jota ei kyllä vahingossa olisi löytänyt) kanssa koska suoraan FI SONERA valitsemalla tuo ei tekstiä vaihtanut. Mietti varmaan että sama maa ja verkko id, mitäpä suotta.
   
 4. Bustis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  681
  Tykkäykset:
  0
  Hyvä linkki, tuli elisan tämänviikkoinen nimi päivitettyä ajantasalle.
   

Jaa tämä viestiketju