Mobiili.fi Sonyn Xperia X:n ja Xperia XA:n eurohinnat selvisivät

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2093
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Xperia X


  Sony esitteli tällä viikolla kolme uutta puhelinmallia, eli Xperia X:n, Xperia XA:n ja Xperia X Performancen. Esittelyn yhteydessä mainittiin, että uusien mallien myynti alkaa kesällä, mutta mitään esimerkiksi laitteiden hinnoista tai markkina-alueista ei mainittu. Kaksi kolmesta mallista on nyt kuitenkin tullut jo ennakkomyyntiin Saksan Amazonissa, ja samalla ovat paljastuneet myös laitteiden eurohinnat.

  Uusista malleista edullisin, Xperia XA, on myynnissä hintaan 299 euroa, kun taas tehokkaampi Xperia X on myynnissä 599 eurolla. Nämä ovat siis hintoja Saksassa, eli muissa maissa hinnat saattavat näistä jonkin verran poiketa muun muassa arvonlisäveron vuoksi.

  Yllättävää on, ettei Xperia X Performancea näy Amazonissa myynnissä. Tämä vahvistaa GSMArenan raportoimia huhuja, joiden mukaan Sonyn uusista puhelinmalleista tehokkain ei olisi suuntaamassa ainakaan Isoon-Britanniaan tai Saksaan. Jos Sony todella passaa kaksi Euroopan suurimmista maista, ei laitetta luultavasti nähdä Euroopassa lainkaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju