Mobiili.fi Sonyn uusin pikselihirmu saapui kauppoihin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Sony Xperia Z5 Premium


  Sonyn uusin älypuhelinsukupolvi saapuu markkinoille kolmen huippumallin turvin. Valikoima kulkee pienemmästä Xperia Z5 Compactista perinteisemmän Xperia Z5:n kautta erikoiseen Xperia Z5 Premiumiin, jonka pääominaisuus on erittäin tarkka 4K-näyttö. Premium-malli on antanut odottaa itseään Suomessa, mutta nyt tuo pikselihirmu alkaa saapua kauppojen hyllyille.

  Xperia Z5 Premium tuo ensimmäisenä 4K-näytön kuluttajapuhelimiin. Tässä tapauksessa tarkkuus on 3840 x 2160 pikseliä, mikä tekee tuntuvat 806 pikseliä tuumaa kohti. Hurjista luvuista huolimatta Sony on luvannut, että myös matalamman tarkkuuden sisältö piirtyy näyttävästi puhelimen 4K-näytölle. Lisäksi Xperia Z5 Premium säästää akkua ottamalla 4K-tarkkuuden käyttöön vain katseltavan materiaalin sitä vaatiessa.

  Muilta osin Xperia Z5 Premium vastaa Xperia Z5:n tarjontaa. Puhelimesta löytyy muun muassa Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, muistikorttipaikka ja nopeasti tarkentava 23 megapikselin kamera. IFA-messuilla suoritettujen ensitestien perusteella uuden Sony-lippulaivat ovat näyttäviä ja hyvältä tuntuvia puhelimia.

  Z5:n 4K-versio ei ole vielä ehtinyt kaikkien kauppojen hyllyille Suomessa, mutta esimerkiksi Gigantti ilmoittaa jo puhelimen olevan varastossa. Saatavuuden pitäisi laajentua huomattavasti lähipäivinä. Esimerkiksi Elisan verkkokauppa lupaa puhelimen toimitusten alkavan 18. marraskuuta. Xperia Z5 Premiumin suositushinta on 849,90 euroa.

  [​IMG]
  Xperia Z5 Premium on saatavilla kolmessa värissä

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju