Mobiili.fi Sonyn tuleva huippupuhelin mahdollisesti Xperia XR – julkaisu syyskuussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vielä julkaisematon Sonyn puhelin kantaa tiettävästi mallinimeä Xperia XR.


  Sonyn odotetaan julkaisevan uuden huippupuhelimen vielä tämän vuoden aikana. Ensin laitteen tekniset tiedot paljastuivat GFXBench-sovelluksen kautta ja vain hieman myöhemmin verkkoon ilmestyi joukko kuvia, jotka paljastavat laitteen ulkonäön. Nyt viimeisin raportti kertoo laitteen mahdollisen mallinimen ja esittelyaikataulun.

  Mallinumerolla F8331 liikkuva laite vastaa teknisiltä ominaisuuksiltaan hyvin paljon alkuvuodesta julkaistua Xperia X Performance -mallia, mutta muutamia lisäjippoja on myös luvassa ja ulkoasu uudistuu aiempiin Xperia-malleihin nähden. Phone Radarin mukaan tuleva uutuus on mallinimeltään Xperia XR. Nimi kuulostaa järkeenkäyvältä, sillä Sony kuoppasi aiemman Xperia Z -sarjan ja julkaisi aiemmin tänä vuonna jo Xperia X-, XA- ja X Performance -mallit.

  Kun tulevan mallin ulkonäkö ja tekniset tiedot ovat vuotojen ansiosta jo hyvin pitkälti tiedossa, voidaan laitteen olevan viimeistelyä vaille valmis. Tiedossa myös on, että Sony pitää julkistustilaisuuden juuri ennen syyskuun alussa järjestettäviä IFA-messuja, joten hyvin todennäköisesti juuri Xperia XR esitellään messujen aattona, eli 1. syyskuuta.

  Tulevan mallin teknisiä ominaisuuksia ovat muun muassa Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, kolmen gigatavun RAM-muisti, 32 gigatavun sisäinen tallennusmuisti sekä takana 23 ja edessä 13 megapikselin kamerat, jotka molemmat tukevat 4K-videokuvausta. Teknisesti uutuus on lähes identtinen X Performancen kanssa, mutta esimerkiksi näyttö uutuudessa saattaa kuitenkin olla hivenen kookkaampi. Lisäksi tuleva malli sisältää sekä USB-C -liitännän että kahden LEDin salamavalon, jotka molemmat ovat uusia ominaisuuksia Sonyn puhelinmallistossa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju