Mobiili.fi Sonyn seuraava lippulaivapuhelin paljastuu vuotokuvissa – uusi ilme

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Sonyn on huhuttu julkaisevan uuden lippulaivapuhelimen vielä tämän vuoden aikana. Mallinumeroilla F8331 ja F8332 liikkuvan laitteen teknisiä tietoja paljastui viime viikolla, ja nyt tuo samainen laite esiintyy GSM Arenan haltuunsa saamissa kuvissa.

  Sonyn tuleva puhelin on kuvien perusteella saamassa edeltäjistään eroavan ulkoasun. Muotoilussa on muutamia Sonylle tunnusomaisia piirteitä, kuten kyljestä löytyvä virtakytkin, mutta reunojen muotoilu on silti uudistunut aiempiin Xperia Z- ja Xperia X -malleihin nähden. Laitteen etupuolelta näyttäisi löytyvän kaksin kappalein eteen suunnattuja kaiuttimia ja NFC-antenni on hieman yllättäen laitteen etupuolella kuulokkeen läheisyydessä.

  [​IMG]

  Kuvien perusteella Sonyn tuleva puhelin on varustettu sekä kahden LEDin salamavalolla että USB Type-C -liitännällä, jotka ovat molemmat uusia ominaisuuksia Sonyn puhelimissa.

  Aiemman vuodon perusteella Sonyn tuleva puhelin eroaa aiemmasta huippumallista, Xperia X Performancesta, hyvin vähän teknisiltä ominaisuuksiltaan. Molemmista löytyy Snapdragon 820 -suoritin, kolmen gigatavun RAM-muisti sekä Full HD -tarkkuuden näyttö. Tuleva laite on kuitenkin varustettu hieman X Performancea isommalla näytöllä.

  [​IMG]

  Laitteen julkaisuaikataulusta ei ole vielä varmempaa tietoa, mutta yksi hyvä mahdollisuus voisi olla IFA-messut syyskuun alussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju