Mobiili.fi Sonylta uusia älypuhelinmallistoja – tällaisia ovat Xperia X- ja XA -puhelimet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2073
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Xperia X, XA ja X Performance


  Sony esitteli tänään uusia Xperia X -sarjan puhelimia. Uutuudet kantavat nimiä Xperia X, Xperia X Performance ja Xperia XA. Sonyn mukaan uutuuksissa on keskitytty akkuun, kameraan ja muotoiluun.

  [​IMG]
  Xperia XA


  Uutuuksista edullisin, Xperia XA, on viisituumaisella näytöllä varustettu keskihintainen laite. Se sisältää MediaTekin suorittimen, kahden gigatavun RAM-muistin, 1280 x 720 pikselin näytön sekä viiden ja 13 megapikselin kamerat. Akun kapasiteetti on 2300 milliampeerituntia.

  [​IMG]
  Xperia X Performance


  Xperia X -sarja keskittyy ylempään keskisarjaan sen Snapdragon 650 -järjestelmäpiirin kanssa, ja kukkulan kuninkaana on Xperia X Performance, jonka järjestelmäpiirinä on Qualcommin tehokkain malli Snapdragon 820.

  Xperia X -sarjan laitteissa erikoisominaisuuksia ovat esimerkiksi Sonyn Alpha-järjestelmäkameroista tuttu ennustava automaattihybriditarkennus sekä Sonyn älykäs akunhallintajärjestelmä. Ennustava automaattihybriditarkennus pyrkii ennustamaan mihin kuvattava kohde liikkuu, ja auttaa näin ottamaan tarkkoja kuvia esimerkiksi nopeasti liikkuvista kohteista. Älykkäällä akunhallinnalla taasen Sony lupaa laitteille kahden päivän akkukeston, minkä lisäksi älykäs lataus pidentää akun käyttöikää.

  [​IMG]
  Xperia X Performance


  Xperia X Performancen ominaisuuksiin kuuluu tehokkaan järjestelmäpiirin lisäksi viisituumainen Full HD -näyttö, sormenjälkitunnistin, 2700 milliampeeritunnin akku, kolmen gigatavun RAM-muisti, 32 gigatavun tallennustila ja muistikorttipaikka. Sen takakamera on varustettu 23 megapikselin kennolla ja se kykenee hurjaan ISO 12800 -herkkyyteen. Etukamera laitteessa on varustettu 13 megapikselin kennolla.

  [​IMG]
  Xperia X


  Uudet Xperia XA, Xperia X ja Xperia X Performance tulevat tarjolle neljänä eri värivaihtoehtona. Näitä ovat valkoinen, grafiitinharmaa, limevihreä sekä kulta. Laitteiden myynti alkaa kesällä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju