Mobiili.fi Sonylta tulossa Xperia XZ ja X Compact -älypuhelimet – huipputason ominaisuudet kahdessa...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  Sonyn todennäköisesti ensi viikolla 1. syyskuuta IFA-messujen alla julkistettavat älypuhelinuutuudet ovat Xperia XZ ja Xperia X Compact.

  Puhelinten nimet paljastuivat niiden ilmestyttyä hetkeksi Sony Mobilen tšekkiläisille verkkosivuille.

  [​IMG]
  Sonyn sivuilta löytyi maininnat vielä julkistamattomista Xperia XZ:stä sekä Xperia X Compactista.

  [​IMG]
  Sony Xperia X Compact Evan Blassin julkaisemassa kuvassa.


  Eilen tunnettu vuotaja Evan Blass (@evleaks) julkaisi Twitterissä kuvan Xperia X Compactista. Aiemmin huhuissa on pyörinyt Xperia XR -nimellä ja F8331 -mallikoodilla tunnettu puhelin. Nyt näyttää siltä, että Xperia XR / F8331 voikin olla todellisuudessa Xperia X Compact – tai ainakin se ulkoisesti muistuttaa sitä hyvin paljon.

  Näin kertoo ainakin Techtastic-sivusto, joka paljastaa myös teknisiä tietoja uutuuksista. Techtasticin mukaan Xperia XZ sisältäisi 5,2 tuuman näytön 2.5D-kaarevalla lasilla, Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin, 4 gigatavua LPDDR4-RAM-muistia, 23 megapikselin kameran kaksois-LED-kuvausvalolla ja laser-tarkennuksen kera. Etukamerassa megapikseleitä olisi 13.

  Lisäksi aiempien tietojen mukaan Xperia XZ:n näytön tarkkuuden voidaan odottaa olevan yhä 1920×1080 pikseiä ja sekä taka- että etukameran tukevan 4K-videokuvausta.

  Kagura-koodinimellistä Xperia XZ:tä säestäisi Kugo-koodinimellinen Xperia X Compact. Siinä on Techtasticin mukaan 4,6 tuuman näyttö, myös Qualcomm Snapdragon 820 sekä 2 700 milliampeeritunnin akku. Valitettavasti vahvistusta X Compactin kameroiden ominaisuuksista ei vielä nyt saatu.

  Molemmissa uutuuksissa on lisäksi USB-C-mallin liitäntä.

  Näin ollen Xperia XZ:n lisäksi myös Xperia X Compact näyttäisi olevan sijoittumassa teknisesti huippuluokkaan, joten Sony jatkaisi näin ilahduttavasti aiempien Compact-malliensa linjoilla tuodessaan huippuominaisuudet myös alle viiden tuuman laitteisiin.

  Xperia XZ:n ja Xperia X Compactin muotoilu voi olla lähes identtistä keskenään, mikä voi selittää sekoittumista huhuissa.

  [​IMG]
  Aiemmin vuodettu ”Sony Xperia XR”, OnLeaksin vuotamassa lehdistökuvassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju