Mobiili.fi Sonylta tulossa huippupuhelin ennen vuoden loppua – miten eroaa edeltäjästä?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Onko Xperia X Performancen rinnalle tulossa Premium-versio?


  Sony uudisti puhelinmallistoaan tämän vuoden alussa, lopetti aiemman Xperia Z -sarjan kehittämisen ja nosti malliston kärkeen uuden Xperia X Performancen. Nyt Xperia Blog -sivusto raportoi, että Sonylta on tulossa uusi huippumalli vielä tämän vuoden aikana, mutta teknisten tietojen perusteella laite näyttäisi eroavan Xperia X Performancesta kovin vähän.

  Vielä julkaisematon laite on nähty muun muassa GFXBench-testisovelluksen listoilla, ja kyseisen sovelluksen kautta on paljastunut koko liuta tietoja laitteesta. Järjestelmäpiirinä on Snapdragon 820, RAM-muistia löytyy kolme gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua. Näiltä osin uusi laite vastaa täysin X Performancea.

  Eroina Performanceen uudessa laitteessa näyttäisivät olevan näytön koko, 5,1 tuumaa, sekä kamerat, 12 ja 21 megapikseliä. GFXBenchin listaukset eivät näiltä osin läheskään aina kuitenkaan pidä tarkasti paikkaansa, eli saattaa olla, että esimerkiksi kameroina on samat 13:n ja 23 megapikselin kamerat, joita X Performance käyttää.

  [​IMG]

  Uuden laitteen mallinumero on F8331, mikä vihjaisi laitteen kuuluvan ylempään kastiin kuin X Performance, jonka mallinumero on F813X. Lisäksi Sonyn käyttäjäagenttilistauksista on löytynyt myös mallinumero F8332, joka saattaisi olla eri markkina-alueelle tarkoitettu versio GFXBenchin kautta vuotaneesta laitteesta.

  Tässä vaiheessa ei tarkempia huhuja Sonyn tulevasta puhelimesta ole vielä kuulunut, mutta yksi mahdollisuus saattaisi olla keväällä huhuttu ”Premium”-malli, joka voisi käyttää HDR- eli High Dynamic Range -näyttöä. Huhun mukaan sen näyttö tarjoaisi selvästi enemmän kirkkautta ja laajemman väriavaruuden kuin parhaatkaan nykyiset älypuhelimien näytöt.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju