Sonylta tulossa ”Pikachu-puhelin” – ei kovin kummoisia odotuksia

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216

Sony julkisti alkuperäisen Xperia XA:n vuosi sitten.


Sonyn tuleva, Pikachu-koodinimeä kantava älypuhelin on paljastunut GFXBench-suorituskykymittauksen kautta.

Sony, kuten Pokémonitkin, tulee Japanista, mutta todennäköisesti koodinimi ei tarkoita tämän enempää. Oletettavasti Pikachu-koodinimellinen puhelin voi olla Sonylta huhuttu edullisen Xperia XA -älypuhelimen seuraaja, Xperia XA2, joka tunnetaan myös paljon tylsemmällä G3112-mallikoodilla.

Paljastuneiden ominaisuuksien perusteella kyse on perustason älypuhelimesta: viisituumainen näyttö 1280×720 pikselillä, MediaTekin MT6757 Helio P20 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, 21 megapikselin etukamera ja 8 megapikselin etukamera.

Ei siis mitään kovin ihmeellistä nykypäivänä. Takakamerassa megapikseleitä on paljon, mutta sehän ei tunnetusti todellisesta kuvanlaadusta kerro.

Käyttöjärjestelmäversiona puhelimessa on Android 7.0 Nougat.

Sonyn odotetaan julkistavan uusia Xperia-älypuhelimia tilaisuudessaan maanantaiaamuna 27. helmikuuta Mobile World Congressissa. Xperia XA:n seuraajan ohella luvassa on todennäköisesti seuraaja ainakin myös alkuperäiselle Xperia X:lle. Sen sijaan uutta huippu-Xperiaa ei välttämättä vielä nähdä.


Sony Pikachu GFXBenchissä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom