Sonylta ennustetaan uusia puhelinmalleja MWC:ssä – huippumallissa 4K-näyttö ja Snapdragon 835?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15393
Reaktiopisteet
103
sony_xperia_xa.jpg

Sony Xperia XA.


Se on jo tiedossa, että Sony järjestää julkistustilaisuuden Mobile World Congress -messuilla 27. helmikuuta, mutta hieman epäselvää on, mitä uutuuksia tilaisuudessa nähdään. Viime vuoden MWC:ssä esitellyt Xperia X ja Xperia XA ainakin saanevat seuraajia, mutta syyskuun alussa esitelty viimeisin lippulaivamalli, Xperia XZ, on vielä kohtuullisen tuore. Georgialainen Review.ge-sivusto on nyt raportoinut, että Sony olisi aikeissa esitellä peräti viisi uutta mallia, mukana myös yksi todellinen huippumalli.

Sivuston mukaan uljain uutuuksista on koodinimeltään Yoshino, ja se sisältää 5,5-tuumaisen 4K-tarkkuuden (3840×2160 pikseliä) näytön. Järjestelmäpiirinä laitteessa sanotaan olevan Snapdragon 835 ja RAM-muistia neljä tai kuusi gigatavua. Laitteen sanotaan käyttävän Sonyn uutta IMX400-kamerakennoa.

Seuraavana uutuutena mainitaan ”BlancBright”, 5,5-tuumaisella QHD-näytöllä varustettu puhelin, jonka järjestelmäpiiriksi mainitaan joko Snapdragon 835 tai Snapdragon 653. RAM-muistia sanotaan olevan neljä gigatavua, ja myös tässä mallissa käytettäisiin IMX400-kamerakennoa.

Selkeämmin keskiluokkaan asettuisi koodinimellä Keyaki kehitetty laite. Sen ominaisuuksiksi mainitaan 5,2-tuumainen Full HD -näyttö, MediaTekin P20 -järjestelmäpiiri, neljän gigatavun RAM-muisti ja 64 gigatavun tallennusmuisti. Kameroiden tarkkuuksiksi kerrotaan 16 ja 23 megapikseliä.

Edullisempaan päähän asettuisi ”Hinoki”, viisituumaisella HD-näytöllä, MediaTekin Helio P20 -järjestelmäpiirillä ja kolmen gigatavun RAM-muistilla varustettu malli. Sen sanotaan käyttävän kahdeksan ja 16 megapikselin kameroita.

Edellä lueteltujen lisäksi georgialaissivusto mainitsee koodinimellä Mineo kehitellyn laitteen, josta ei tiedetä muuta kuin hintaluokka 350 dollaria, eli laite asettuisi keskikastiin.

Georgialaissivuston raportista kertoneen PhoneArenan mukaan juorun luotettavuudesta ei ole tietoa, eli huhuihin kannattaa suhtautua varauksella. Lisäksi, mikäli Sony todella nyt esittelisi Snapdragon 835 -suorittimella varustetun huippupuhelimen, saattaisi sen myyntiintulo tapahtua vasta myöhään keväällä tai kesällä. Samsungin on nimittäin kerrottu nappaavan Galaxy S8 -malliinsa kaikki valmistuvat Snapdragon 835 -suorittimet huhtikuun loppuun asti.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom