SonyEricssonin huoltopisteet

veppis

Supermoderaattori
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
9825
Reaktiopisteet
612
personal jesus sanoi:
Kiviaidankadun osoitteessa palvelemme vain jälleenmyyjiä.
Oheinen lainaus Maifonin sivuilta esitettiin eräässä ketjussa tuolla Asian Vierestä -palstalla.

Mitäs mieltä muuten olette? SE karsinyt organisaationsa täysin minimiin? Ennenhän oli noita Ericsson Servicepointteja, joissa onnistui pikahuollot. Nyt tuntuvat hävinneet tyystin kaikkialta?

No eipä tarttee enää ostaa (Sony)Ericssonejakaan kun noita huollon asiakaspalvelupisteitä ja huoltoja on niin huikeasti.

Ei kyllä ainakaan itselle tule mieleen hankkia ykköspuhelimeksi merkkiä, joka pahimmassa tapauksessa makaa viikon tai kaksi jossain keskushuollossa korjausta odottamassa. Ja nämä uudet luurit kun poikkeuksetta ovat tarvinneet, jos ei nyt muuta, niin ainakin softausta.

Noita SE:n huoltoja on kyllä (kai vielä?) muitakin kuin Maifon, mutta kokemukset osoittivat että niiden toiminta on vielä huonompaa kuin Maifonin. Ja isompia korjauksia varten nekin lähettävät puhelimet Maifoniin.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
0
Reaktiopisteet
1
SonyEricssonin huoltopisteistä suurin osa on lakkautettu Ericssonin toimesta eli huollot keskittyy isompiin paikkoihin(lähinnä maifon). Eihän tuo kovin hyvin kuluttajaa palvele koska kohta on kokonaisia läänejä joissa ei ole puhelimen huoltoa ollenkaan. Meilläkin loppui Ericssonin huolto 31.10.2002 koska olisi joutunut sijoittamaan välineisiin niin isoja rahoja että niitä ei olisi koskaan saanut takaisin, liikkuu niin vähän muita kuin nokialaisia. Esim. jos tulee 10 puhelinta päivässä niin sillä ei huollot pitkälle pötki...

Mut ei tuossa mitään ainutlaatuista ole, nokian huoltokonseptitkin muuttuu aivan kohtapuoliin ja hiukan samanlaisia näkymiä on odotettavissa. Monet huollot jotka nykyään saa tehdä kaikki korjaukset(myös sähköiset) muuttuvat sellaisiksi jossa saa vaikeimmillaan tehdä mekaanisia huoltoja eli esim. näytön vaihto mut sen pidemmälle ei sit mennäkkään. Kaikessa on kysymys kustannussäästöistä/tehokkuudesta. Onko tuo nyt sitä..? Eipä siltä oikein aina tunnu...

Kyllä mekin välitämme Ericssoneja huoltoon mutta lähetys maksaa vaikka asiakkaalla olisikin takuukone, aika hankalaa sitä joskus selitellä asiakkaalle mutta ei sille myyjät/hullon miehet mitään voi kun isot herrat näin päättää.
 

veppis

Supermoderaattori
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
9825
Reaktiopisteet
612
Joo no olen huomannut huoltojen olevan niin tiukassa valmistajien talutushihnassa ettei takuun ulkopuolella olevia laitteita kannata ilman suhteita huollattaa kun taksat on sikaa. Takuunkin alaisessa laitteessa pitäis aina olla joku rautavika et huolto pääsee kunnolla laskuttamaan. Softapäivityksiä olen Nokia-huolloista joutunut aina kerjäämään jopa takuun alaisiin laitteisiin vaikka softassa on ollut selvä vika. Ilmeisesti suhteet ja pärstäkerroin ratkaisee aika paljon. (Olen aina ollut asiallinen enkä alentunut kinastelemaan.)

Mitenkään väheksymättä huoltoja tai niiden työntekijöitä. Asiakkaan kannalta tilanne on kyllä kestämätön.
 

veppis

Supermoderaattori
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
9825
Reaktiopisteet
612
Ai niin, kiitos jkarhulle selvityksestä noiden Ericsson -huoltojen suhteen. :)
 

O.J.

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
9496
Reaktiopisteet
131
Onko tämä jo vanhentunut lista huoltopisteistä?

Edit: Selvispä äkkiä, kiitokset.
 
Top Bottom