SonyEricsson W610i

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja TonyM, 5/5/07.

 1. TonyM Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/12/03
  Viestit:
  253
  Tykkäykset:
  7
  Onko kukaan ostanut vielä W610i puhelinta? Olisi kiva kuulla käyttökokemuksia. Yhdessäkään kivijalkakaupassa en ole tuota nähnyt, niin ei viitsisi tilata sikaa säkissä.

  Lähinnä pitäisi päästä vertailemaan K550i:n kanssa (joka kyllä löytyy monestakin liikkeestä).
   
 2. Jy54

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/07
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Porissa oli ainaki isonkarhun expertillä myynnissä ja ihan kivalta vaikutti.
   
 3. TonyM Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/12/03
  Viestit:
  253
  Tykkäykset:
  7
  Ei ollu sinä päivänä kun kävin siellä, mutta tilasin Puhelinkioski.com:ista ja kännykkä oli kädessä 24 tunnin sisällä tilauksen jättämisestä :)

  Pistän tähän nyt muutaman miinuksen (kaikki muu sitten toistaiseksi plussaa):

  - Näppäimet pienet, mutta yllättävän nopeasti niihin tottui.
  - Profiileille ei saa eri soittoääntä! (suuri miinus, tämä oli kyllä tiedossa)
  - Valikoissa ei pysty (?) liikkumaan pelkillä numeroilla (esim. jos vaatii sivuttaista selaamista).
  - Ei vilkkulediä (kännykkä pimeässä huoneessa yleensä hukassa :)
  - Kelloa ei saa pysymään jatkuvasti näytöllä(?) (himmeänä)
  - Laturi/jne. liitin puhelimen sivussa.
   
 4. TonyM Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/12/03
  Viestit:
  253
  Tykkäykset:
  7
  Ensimmäinen kauhunhetki koettu :) Tuossa viime yönä töissä loppui akku kun kuuntelin noita vakio MP3:sia. No ei siinä mitää, tarkoitus olikin kuluttaa akku loppuun jotta voin ladata sen tyhjästä täyteen.

  Ajattelin kuitenkin ettei se akku nyt kerrasta ihan tyhjäksi mene ja odottelin siinä hetken kunnes yritin pistää uudelleen päälle. IR valo vilkkui vain muutaman kerran eikä tapahtunu mitää. Akku pois hetkeksi ja uudelleen yritys. Sama juttu. Tässä vaiheessa tuli netistä luettua että SE:llä tuollainen merkitsee puhelimen "kuolemaa" ja tuli mietittyä että tässäkö tämä oli.

  Myöhemmin kokeilin vielä uudestaan käynnistää (akku oli ollu pois pidemmän aikaa), mutta tällä kertaa vilkahti vain valkoinen näyttö ja tuo IR ledin vilkkuminen. Tässä vaiheessa olin jo varma että huoltoon on lähetettävä.

  Kuitenkin ihan viime tunneilla ennenkuin lähdin kotiin ja kokeilemaan laturilla niin painelin virtanäppäintä toistuvasti (1sek painallus, 0,5sek odotus, 1sek painallus jne) varmaan joku kuusi kertaa ja zäp, puhelin käynnistyi normaalisti :) Pari minuuttia pidin puhelinta päällä ja sit sammutin ihan "oikea oppisesti". Aamulla sitten kotona laturiin ja hyvin toimii. Pahasti kyllä säikäytti.
   
 5. Uuzo

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/12/06
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Noni, itsekin hankin kyseisen puhelimen, ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Mitään negatiivista en ole vielä havainnut, mut kaippa niitäkin on vielä tulossa. :)
   
 6. Stevie

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Samat sanat.

  Haluaisin todellakin kuulla käyttökokemuksia tästä luurista. Olen nimittäin miettinyt jo jonkun aikaa, ostaisinko tämän puhelimen vai W880i:n. Olisi esimerkiksi kiva tietää onko W610i kädessä kuinka paljon isompi verrattuna W880i:hin. En nimittäin oikein pitänyt hopeisen W880i:n ulkonäöstä liikkeessä hypisteltäessä, mutta miten on tämän laita, onko puhelin oikeasti tyylikäs?

  Kiitos vastauksistanne jo etukäteen, arvon palstaveljet.
   
 7. TonyM Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/12/03
  Viestit:
  253
  Tykkäykset:
  7
  Ei tuo mikään iso minusta ole ja kyllä minun makuuni ainakin ihan tarpeeksi tyylikäs :) Päivityksiä tähän ei tosin ole tullut, tosin en tiedä onko ominaisuus vai bugi esim. tekstiviestiä kirjoitettaessa jo valmiiksi kirjoitettua sanaa ei voi muuttaa Isolla alkukirjaimella alkavaksi, ISOILLA kirjaimilla kirjoitetuksi jne. vaan se pitää valita ennen sanan kirjoitusta.

  Jo todella vanhassa T68i puhelimessa tuo toimi. SE:ltä totesivat vain että "eri käyttöjärjestelmä, ominaisuudet muuttuvat". On se kumma kun kaikki pienet hyväksi havaitut jutut pudotetaan pois.
   
 8. M300

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/9/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Pari päivää ollut käytössä, ei mitään negatiivista sanottavaa. No ehkä volume-näppäimet on vähän hankalat jos vertaa edelliseen puhelimeen (W800), mutta tuo on pikkuseikka. Erittäin hyvän kokoinen ja napakka puhelin.

  Yksi kysymys olisi kuitenkin heti alkuun:

  Mistä tiedän milloin EDGE on käytössä? Kuuluvuuspalkkien päällä näkyy toki normaali "G" silloin kun GPRS on käytössä, mutta tuleeko EDGEstä vielä erillinen ilmoitus tai ikoni, vai huomaako sen pelkästään tiedonsiirron nopeudesta käytön aikana? Ja pitääkö mulla olla erilliset asetukset EDGEä varten, vai käyttääkö kapula automaattisesti nopeampaa yhteyttä silloin kun se on mahdollista, olettaen että normaalit nettiasetukset GPRS-yhteyttä varten on kunnossa?

  Ja jos joku jaksaa valaista hieman lisää noista asetuksista... Saunalahdelta olen saanut yhteensä kolmet asetukset: MMS, Internet ja WAP. MMS-asetukset tarvitaan luonnollisesti multimediaviesteihin, mutta miksi niiden lisäksi on olemassa kahdet eri settingsit nettikäyttöön? Mitä WAP itse asiassa tarkoittaa? Mulla on nettiselailua varten käytössä se Saunalahti Internet, mitä ihmettä noilla kolmansilla (Saunalahti WAP) yleensä tekee?

  Kiitos.


  EDIT:
  Ei enää mitään, molempiin juttuihin löytyi jo vastaus. :)
   
 9. TonyM Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/12/03
  Viestit:
  253
  Tykkäykset:
  7
  Nyt löytyi päivitys (en ole pitkään aikaan edes tarkistanut) ja tämä ongelma korjaantui :)
   
 10. Taavi

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/10/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  heippa, jos jollain olisi jotain lisää sanottavaa tästä puhelimesta, niin ilolla lukisin
   
 11. TonyM Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/12/03
  Viestit:
  253
  Tykkäykset:
  7
  No mitäs haluaisit tietää? Hyvin on ainakin tähän asti toiminut. Mutta toista kertaa en hanki puhelinta jossa tuo liitin on puhelimen sivussa, aivan älytön ratkaisu.
   
 12. Taavi

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/10/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Mitäs haluaisin tietää... No tässä ei ilmeisesti 3G:tä ole. Tietysti kiinnostaa, miksi sivuliittimet ovat älytön ratkaisu? Ja ilmeisesti kuulokejohdossa tms on normaali 3,5mm plugi, josta musat voi työntää vaikkapa tietokoneen kaiuttimiin? Vai voiko?

  Sellanen vielä kiinnostaa, että pystyykö puhelimeen siirtämään musiikit kansioittain, vai ovatko biisit muistissa vain yhtenä massana? Kiitos jo etukäteen.
   
 13. TonyM Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/12/03
  Viestit:
  253
  Tykkäykset:
  7
  Ei ole ei
  Jos puhelin on vaikkapa latauksessa niin hankala käyttää/puhua kun on käden tiellä se liitin/johto. Sama jos kuuntelee musiikkia niin kyllä minulla ainakin puhelin yleensä on pystyasennossa taskussa jolloin sivulle päin lähetävä johto on todella surkea keksintö. Saisivat potkia moisen keksineen insinöörin pihalle. Se siis lisää puhelimen leveyttä todella paljon. Helpottaisi asiaa jos johto lähtisi suoraan vaikka alaspäin siitä liittimestä, mutta sekin lähtee sivulle päin. Kyllä ton kanssa pystyy elämään, häiritsee vain hieman :(

  EDIT: Tässä hyvä kuva siitä johdosta, tosin laturi ja USB johto lähteävät vielä kaikenlisäksi suoraan sivulle eikä tuolla tapaa ylöspäin.
  Ihan normaali lähtee ja voi jos tehot yms. vain riittänee. Eli normaalit tietokone kaiuttimet soveltuvat varmasti hyvin.
  Näyttäis menevän ihan kansioittainkin. Kokeilin vielä tekemällä kansion jonka sisällä oli kansio ja sen sisällä vielä yksi kansio niin jokaisesta kansiosta se musiikit tunnisti.
   
 14. Taavi

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/10/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Tonylle suuret kiitokset vastauksista ja kuvastakin
   

Jaa tämä viestiketju