Sonyericsson Vivaz pro vs. Nokia C6 vs. Samsung Wave

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja kili_7, 12/5/10.

 1. kili_7

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/07
  Viestit:
  116
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Vivaz pro
  Otsikon mukaan mikäköhän olis paras? Nyt itellä on Lg arena ja se on täyttä p*skaa eka ja vika LG koskaan! Toi bada samsungissa houkuttelis kun puhelimessa on tosi hyvä specsit! Mutta badasta en vielä tiedä onko se todella niin avoin kun väittävät ja millaiset ohjelmistopäiviotykset tulee olemaan, onko mitään kustomoimis ominaisuuksia kuin vain widgetit? Sonyeicssonissa taas houkuttelee hieno näppis ja kamera+ Scratch resistans näyttö mitä nokiassa ei ole. haluisin qwerty näppiksen mutta jos muuten puhelin on susi niin en sitä tarvitse! En symbianista niin tykkää, mutta sonyericsson on sen saanut taas uuteen kuosiin ja toimivuuteen toisin kun nokia.

  Samsung (~420E)
  +Näyttö (super Amoled)
  +Bada
  +Koko
  +Kamera
  -Bada
  -Se on samsung

  SonyEricsson (~400€)
  +Näyttö (nokiaan vrt.)
  +QWERTY
  +Kamera
  +Media valikko
  +Kustomoitavuus ja paljon sovelluksia
  +Symbian
  -Symbian

  Nokia (~450?€)
  +QWERTY
  +ei muuta?
  +Ilmainen navigointi
  -Nokia
  -Symbian nokiassa


  Niin auttakaa nyt, pakko saada uusi puhelin kun hajoaa pää LG:n kanssa! Ja noi kaikki kiinnostai, mut nokian vois jo kyl heivaa melkeinpä heti.
   
 2. dille Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/03
  Viestit:
  2790
  Tykkäykset:
  1
  C6:n ilmoitettu veroton hinta on 250€ :n luokkaa, joten kyllä tuota saa kaupasta alta 300:n. Vivaz Pron kamera on ylivoimainen noista kolmesta. Nokian ilmainen autonavi ja alhaisempi hinta tekee siitä ihan ok:n vaihtoehdon. Noista yhtäkään ei muuten saa kaupasta, joten vertailuhan on lähinnä spekseihin pohjautuvaa. Niin jos kaipaat hienoa näyttöä ja uutta käyttistä, johon ei ole tarjolla yhtään softaa, niin osta Wave.
   
 3. murmelinpapana

  murmelinpapana

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/5/07
  Viestit:
  821
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  DNA, Htc Dream
  Wavelle löytyy myyntiintulon aikaan n. 100 sovellusta, vuoden loppuun mennessä odotettavissa 1000. Samsunghan on jakanut Bada SDK:ta valikoiduille yhteistyökumppaneille ja äskettäin julkistettiin vapaaseen jakoon Bada SDK.
   
 4. kili_7

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/07
  Viestit:
  116
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Vivaz pro
  Todella nokiahan olikin noin halpa :D Mutta uskon että prossu siinä on ihan surkea ja kamerahan on huonoin noista kaikista ja vanhanaikaisin. Tiedän kyllä että ei ole vielä kaupassa, mutta vaven arvioitu toimitus aika 10-20.6.10 ja vivaz pro 26.6.10 Nokiasta taas ei oo tietoa... Noh täytyy odotella ja katsoa. Wave kiinnostai kyllä, mut jos samsung taas unohtaa koko mallin päivitykset ja muut ohjelmat niin... Noh katsellaan...
   
 5. murmelinpapana

  murmelinpapana

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/5/07
  Viestit:
  821
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  DNA, Htc Dream
  Kannattaa muistaa sen, että Waven käyttis on Samsungin oma, joten luulisi päivitysten olevan suht varmoja. Ja kun Wave on kuitenkin "huippumalli" Bada-sarjassa.
   
 6. kili_7

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/07
  Viestit:
  116
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Vivaz pro
  Joo totta, mutta muistetaan esim Omnia HD, huono käyttis kun oli symbian, mut kyllä samsung olis senki saanu toimivaksi jos olis muistanut päivitykset! Tuntuu että nykyää nää puhelinjätit vaa nyhtää rahat kaikilta ja sen jälkeen päivityksistä + muista parannuksista ei ole tietoakaan... VArsinkin LG tekee tätä ja se on asiakkaiden aliarvioimista....
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Olet ostamssa julkaisematonta puhelinta joten kannattaa varautua siihen että pieneen tuntemattomaan hyppää.

  Noista Nokia on halvin, teknisesti suppein, vanhaa tavaraa joten ei ole aivan tuntematon.

  SE raudallisesti huomattavasti kovempisana, jonka kyvyt aika näyttää, voi olla odotusten mukainen.

  Samsung on tyhmempi, mutta jos haluat älypuhelinmaista featurepuhelinta niin paperilla hyvä lähtökohdat, mutta muuten aika vasta näyttää millaiseksi kehittyy.

  Jos Wave on listalla, etkä fyysistä qwerty:ä välttämättä tarvi niin tulee kyllä mieleen HTC desire, jota sitäkin huonosti kaupoissa, mutta tiedät mitä saat.

  Jos haluat kuitenkin olla kokeilun haluinen niin Wave ja kokemuksia rustaan tänne heti kun sen jostain saat.
   
 8. kili_7

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/07
  Viestit:
  116
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Vivaz pro
  Noh tuli nyt sitten toi vivaz pro hankittua! Ainaki näin parin päivän jälkeen oon ihan tyytyväinen :)
   
 9. Xlife12

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/10
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Moro! Ootko vielä näin pidemmän ajan jälkeen tyytyväinen Vivaziin? Olen tässä jo pidemmän aikaa pohtinut wave ja vivaz pro:n väliltä kumman vois ostaa, mutta en ole päässyt päätökseen...
   
 10. kili_7

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/07
  Viestit:
  116
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Vivaz pro
  Morjens!

  Joo todellakin olen! Epäilin tätä symbiania kyllä tosi pahasti kun niin huonoja kokemuksia on ollut... Mutta nopeasti toimii ei mitään hidasteluita pahemmin (joskus saattaa olla pientä hidastelua jos avaa ja sulkee ohjelmia ja antaa monia käskyjä nopeasti peräkkäin) mitä Nokiassa (tässä on 700mhz prossu). Ja voin sanoa että tää on 90% BUG FREE PHONE! Siis eli ei oo mitään isompia bugeja softassa tullut vastaan, jotain tosi pieniä mutta ei ole mitään pahemmin haittaavaa... Kerran vain on jäänyt jumiin ja piti poistaa akku kun lukitsin puhelimen suojakoodilla eikä suostunut enää avaamaan vaan välkytti vain näytöllä avaa, avaa, avaa, muttakun sitä painoi niin mitään ei tapahtunut. Ja tietenkin qwertyllä on ihan parasta kirjottaa! Ja yllätykseksi puhelimessa vielä kaiken lisäksi on ääkköset, mistä yllätyin positiivisesti! :D Kamera on nokian 5mpx tasoa (vertasin N79) mutta värit on paljon paremmat, kontrastia sais vaan olla enemmän (toivottavast tuo korjaantuis jollain softa päivityksellä?)... Wavessa on pikkasen parempi videokuvaus kun tässä, en sit tiiä johtuuko tosta kontrastin puutteesta.... :S Mut kamera on perus ja vivaz pelkästään sitten jos se on tärkeämpi... Musiikkisoitin on todella herkku ja yllätyksellisesti tosi nopea!

  Toivottavasti auttaa valinnassa! Mutta melkein 100% oon ollu tyytyväinen :))) Lisää voit lukee tästä theardista mihin olen kanssa kirjotellu: http://www.matkapuhelininfo.com/f20/sony-ericsson-vivaz-s60-5th-57131/
   
 11. Xlife12

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/10
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Nice to know! Kiitos ripeästä vastauksesta ! :)
   

Jaa tämä viestiketju