SonyEricson T 610 ja bluetooth

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja pelles, 29/2/04.

 1. pelles Vieras

  0   0   0

  eli.. olen yrittänyt kaveria auttaa.. ongelmana on nettiin pääsy.. puhelin ja bluetooth on vaihdettu jo kerran.. soneran liittymä toimi samana päivänä toisessa sonyn puhelimes.. tosin nettiin modeemin kautta.. ei bluetoothin..

  se siis avaa nettiyhteyden.. ja kun kattoo niit netin nopeuksii ja lähetettyi ja vastaanotettui ni lähetetyt kasvaa koko ajan mut vastaanotetut on aina 258 bytes.. outoa =)

  palomuuri ei oo pääl.. ei windowsin eikä mikään muukaan.. käyttöjärjestelmä on XP.. sonera asiakaspalvelu ei oo osannu auttaa.. et jos ny jollain ois ollu samanlaisii ongelmii...`?
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Ongelma on siis selvästi tietokoneen ja puhelimen välillä, bluetooth-yhteydessä. Eihän se operaattorin työsarkaa ole vaan bt-sovittimen tai puhelimen valmistajan tuen.

  Ensimmäisenä pitäisi varmaan testata toimiiko se bluetooth ylipäätään kunnolla eli pystytkö siirtämään tiedostoja puhelimen ja koneen välillä (esim. kuvat, soittoäänet). Jos pystyt niin sitten sinun täytyy jatkaa XP:n modeemi ja/tai bluetooth asetusten virittelyä. Jos mahdollista kannattaisi kokeilla samalla koneella jotakin muuta bluetooth-puhelinta, se kannattaisi tehdä. Asetukset kannattaa pitää identtisinä.

  Kannattaa muuten vilkaista Nokia-osiosta sieltä ylälaidan tiedotusviestiketjuista se jossa käsitellään Nokian puhelimia ja bluetooth-sovittimien ongelmia. Siitä voi olla apua sinullekin.
   
 3. Juho80

  Juho80 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/02
  Viestit:
  161
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Oneplus 3
  Minulla oli samanmoinen ongelma T610:an kanssa ja se korjaantui lisäämällä puhelimen modeemin lisäasetuksiin alustuksen lisäkomennon : +cgdcont=1,"ip","internet"; . Operaattorina tosin Radiolinja.
   
 4. Harald Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  4/8/03
  Viestit:
  1319
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  HTC / Elisa
  Lisähuomautuksena, tarkistakaa kirjoitusasu et se on tasan oikein. Sain nimittäin ite etsiä vikaa aika kaukaa ennen ku se löytyi tuosta tekstistä.
   
 5. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Ja Soneralla komento on:

  AT+cgdcont=1,"ip","internet"
   

Jaa tämä viestiketju