Sony Z3+ vai Z5 Compact?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Xperia, 9/9/16.

 1. Xperia

  Xperia

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/9/16
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony
  Tervehdys foorumille!

  Pikku hiljaa alkaa tympäisemään 10kk käytössä olleen M4 aquan olematon muisti, satunnaiset "jäätymiset" ja pahimpana ilmeisesti jonkin sortin tyyppivikana kuumeneminen etenkin näytön yläosan tietämiltä. On se hintaisekseen varsin pätevä kapula ja osaksi sen takia tuli siihen aikanaan sorruttua, käyttis varsin hyvä, muotoilu onnistunut jne jne. Veden- ja pölynkestävyys jollakin tasolla on omassa käytössä varsin tarpeellinen ominaisuus. Kiinnostus on nyttemmin herännyt Z3+ ja Z5 Compact -malleihin, joiden hinnat on tulleet jonkin verran alaspäin julkaisuajoista ja kolmosplussaa saa jo 349€ hintaan tarjouksesta. Siispä näistä kahdesta mallista kokemukset, niin hyvät kuin huonotkin, ovat enemmän kuin tervetulleita.

  Aikaisemmat tämän ketjun viestit lukaisinkin läpi, mutta onko noissa ilmennyt kuinka kuumenemisongelmia ja jos niin ovatko korjautuneet päivitysten myötä tai huollossa? Pari keskeisintä seikkaa luurin päivitykselle on juurikin tuo sisäinen muisti, jota näissä kahdessa on vähintäänkin riittävästi (toivottavasti :rolleyes:) verrattuna M neloseen. Ja sitten kamera, joka M4:ssa on ihan ok, mutta parempikin saisi olla. Ilmeisesti nuo Sonyn Z sarjalaisten kamerat on lähellä markkinoiden terävintä kärkeä, niin ainakin speksit ja arvostelut antaa ymmärtää.
  Z5 Compactin näppärä koko houkuttelee, mutta toisaalta 5,2" näytöllä on omat hyvät puolensa. Eikä haittaa vaikkei Z3+ ole markkinoiden tuorein malli, vanhaksi se jää joka tapauksessa ennen pitkää aikanaan. Julkaisupäivää enemmän kiinnostaa ominaisuudet ja hinta-/laatusuhde. Oletan että takuuaika on noissakin kaksi vuotta. Muita huomionarvoisia seikkoja?
   
 2. jartsuli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  14   0   0

  Liittynyt:
  15/6/11
  Viestit:
  1872
  Tykkäykset:
  406
  Tuo Z3+:n lämpeminen ei ole ihan peruskäytön ongelma.. Mutta jos voi kyllä yllättää milloin vain jos luuri haluaa käyttää tehoja. Kaveri aikoinaan manasi tuon alimpaan helv.. Kuulemma kuuma kuin kiuaskivi jos vähänkään pelaa tms.

  Z5C on näppärän kokoinen, mutta akkukestoahan tuossa on moitittu.
   
 3. zozma

  zozma Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/6/16
  Viestit:
  200
  Tykkäykset:
  89
  Puhelinmalli:
  Samsung galaxy S7
  Suosittelen vaikka nexusta (oli ainakin vähä aika sitten alle 300e cdonissa?) Tai oneplus 3 tms. Hinta-laatusuhde huippuluokkaa
   
 4. Solmu

  Solmu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  51   0   0

  Liittynyt:
  15/5/14
  Viestit:
  986
  Tykkäykset:
  694
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Ja näistä löytyy se tarpeellinen ip-suojaus?

  Aloittajalle, noista kahdesta Z5c. Sormenjälkilukija on näppärä keksintö ja akkukesto hiukan paremmalla tasolla.
   

Jaa tämä viestiketju