• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu Sony Xperia Z5 > iPhone 6+/6S

Tila
Ei auki vastauksille.

hakamu

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
6.10.2008
Viestit
29
Reaktiopisteet
2
Takuu
12.11.2018
Kuitti
On
SIM-lukittu
Ei
Väri
White
Tallennustila
32 g + 200 g
Kunto
Uutta vastaava
Vaihto
Kyllä: iPhone 6+/6S
Hintapyyntö
650 e / Vaihto
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
Vaihto kasvotusten / Myynti tilisiirto/postiennakko
Myyjän nimi
Hanna M
Myyjän sähköposti
X
Myyjän puhelinnumero
X
Ostin 12.11.2015 Sony Xperia Z5 Whiten DNA kaupasta ja muutaman päivän jälkeen
on vaan nyt todettava, ettei minusta ja Androidista tule kavereita :(

"Sony Xperia Z5 on tyylikkään designin, huippuluokan ominaisuuksien ja kestävyyden ilmentymä. Se pitää sisällään 23 megapikselin kameran, 4K-videokameran sekä 5,2 -tuumaisen teräväpiirtonäytön, jolla pelaat ja katselet videoita. Xperia Z5 on myös vesi- ja pölytiivis."
Siinä vain lyhyt kuvaus tästä puhelimesta - lisää löydät netistä.

Tekisin siis mielelläni vaihtokaupat ja vaihtaisin tämän mieluiten iPhone 6+:aan tai iPhone 6S:ään. Mutta vaihtuu myös rahaan - tarjoa! :)

Mahdollinen väliraha katsotaan tapauskohtaisesti ja vaihto kasvotusten Hgissä / lähialueella. Tämän hinta oli 729,00 euroa.

Tämä siis täysin virheetön ja uudenveroinen Xperia Z5 White ja lisäksi valkoiset smartkuoret. Alkuperäiset kotelot yms. tallessa sekä luonnollisesti myös kuitti löytyy.

Tällä laitteella on kolmen vuoden takuu eli 12.11.2018 saakka!

Vaihdossa tarjoa uutta/uudenveroista iPhone 6+:aa tai iPhone 6S:ää - mieluiten sellaista, jossa on takuu voimassa.

Yhteydenotot meilillä, kiitos :)
 
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom