Myyty Sony Xperia Z3 valkoinen (takuuhuollettu)

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja ViiJuk, 12/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. ViiJuk

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/4/13
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5, Samsung Galaxy A3(2017)
  Takuu:
  24.10.2016
  Kuitti:
  Löytyy
  SIM-lukittu:
  Ei
  Tallennustila:
  16
  Väri:
  Valkoinen
  Kunto:
  Hyvä
  Vaihto:
  -
  Hintapyyntö:
  250
  Sijainti:
  Espoo
  Toimitustavat:
  f2f pks seudulla tai postitus
  Myyjän nimi:
  Jukka
  Myyjän sähköposti:
  jukka.viitasola@gmail.com
  Myyjän puhelinnumero:
  0503218385
  Myyn pois Sony Xperia Z3 puhelimen. Puhelin on väriltään valkoinen ja kuntoluokitus on hyvä/uudenveroinen. Akku pitää virtaa erittäin hyvin ja itse latailen sitä n. joka toinen päivä. Puhelin kävi takuuhuollossa viallisen näyttöpaneelin vuoksi. Näyttöpaneelissa oli valmistusvirhe, jonka johdosta näyttö vaihdettiin uuteen. Samalla vaihdettiin myös puhelimen sivussa oleva näppäin sekä näppäinmoduuli (näyttö on/off -näppäin).

  Puhelinta ei ole tiputeltu tai kolhittu mitenkään. Viat olivat valmistusvikoja, jotka vaihdettiin Sony valtuutetussa huoltoliikkeessä. Takuuta puhelimella on 24.10.2016 asti.

  Puhelin on siis lähes 2 vuotta vanha, mutta puhelin on kokoajan ollut kakkospuhelimena eli sitä on käytetty kohtuullisen vähän. Puhelimessa on aina pidetty näytönsuojapanssarilasia ja kumikuorta. Mitään isompia naarmuja puhelimeen ei siis ole päässyt tulemaan.

  Huollossa näytönsuojapanssarilasi poistettiin, joten se ei kuulu kauppaan. Puhelimen mukana tulee: -läpinäkyvä silikoninen suojakalvo, joka on jo kohtuullisen kuluneessa kunnossa;
  -valkoinen käyttämätön keinonahkainen läppäkuori (uusi);
  -alkuperäinen Sonyn laturi;
  -magneettilaturi (tarvikeversio), tämä siis kiinnittyy magneetilla latausporttiin, jolloin puhelimen läppiä ei tarvitse aukoa latausta varten;
  -Sonyn oma musta lataustelakka, joka toimii samalla tavalla, kuin magneettilaturi eli puhelin vain tökätään laturiin latautumaan;
  -puhelimen mukana tulleet alkuperäiset kuulokkeet (kokeiltu 2 kertaa, mutta todettu itselle epäsopiviksi);
  -alkuperäinen laatikko + ohjekirjaset.

  Myyn puhelimen, koska jouduin ostamaan tilalle uuden puhelimen huollon ajaksi. Puhelin on paraikaa matkalla huollosta minulle ja siitä syystä en ole vielä laittanut kuvia tähän ilmoitukseen. Päivitän kuvat mukaan heti, kun saan puhelimen käsiini.

  Toiveena olisi löytää puhelimelle ja tarvikkeille pikaisesti uusi omistaja eli laitathan rohkeasti kysymyksiä ja tarjouksia tulemaan, mikäli sinulla on eri näkemys hinnasta!
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju