• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu Sony Xperia Z3 Kupari

kowardi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
184   0   0
Liittynyt
20.5.2011
Viestit
9756
Reaktiopisteet
9256
Puhelinmalli
joku lippulaiva
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
SIM-lukittu
Ei
Väri
Kupari
Kunto
9+
Vaihto
1+1/Ascend mate 7
Hintapyyntö
550€
Sijainti
Varkaus
Toimitustavat
F2F tai vaihdokki ensin minulle jonka jälkeen tämän postitus
Myyjän nimi
Joonas K
Myyjän sähköposti
YV
Myyjän puhelinnumero
YV
Noniin. Laitetaanpas täydellisyyttä hipova paketti myyntiin. Tämä tainnut olla kohta 2 viikkoa käytössä joten aika tuore tapaus. Huomasin mikroskoopilla äsken virtanäppäimessä hiuksenpaksuisen naarmun jota en saanut rapsutettua pois joten siitä pieni hinnan alennus :) Mukaan täydellinen paketti, tuon lisäksi myös lataustelakka (sopii myös Z3 Compactille).

Näyttö kalvoitettu heti paketista ottaessa lasikalvolla, sekä koko runko kalvotettu myös pidon takia. Suojakuoria et siis tartte jos et heittele puhelintasi. Kyselkää lisää. F2F vaihdot onnistuu aika laajalti Pohjois-Savossa. Alkuun nyt pelkästään haetaan vaihtoa koska korvaava luuri tulossa vasta joulun alla ;)
 
Top Bottom