• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Sony Xperia Z3 Compact

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
23.1.2017
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Iphone 5
Takuu
ei
Kuitti
on
Väri
valkoinen
Tallennustila
16GB + 32GB
Kunto
hyvä
Vaihto
läppäriin ehkä?
Hintapyyntö
179€
Sijainti
Jokela, Tuusula
Toimitustavat
nouto tai postitus
Myyjän nimi
Lauri Laitala
Myyjän sähköposti
lauri.laitala01@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0440782288
Sim lukittu: ei
Tallennustila: 16GB + 32GB kortti

Myydään hieman yli 2 vuotta vanha ikäisekseen loistokuntoinen Sony. Ikää on, mutta lue ilmoitus loppuun asti!
- Lokakuussa 2015 vaihdettu pääpiirilevy, magneettilatausliitin, luukut ja takakansi (kuitit löytyy).
- Ulkoinen kunto: Pidetty alusta asti suojakuorta ja suojakalvoja (edessä sekä takana) joten naarmuja ei ole päässyt syntymään. Rungossa vain minimaalisia käytön jälkiä, jotka näkyvät kuvissa.
- Vesitiiveys: Ladattu lähes pelkästään magneettiliittimestä, joten luukkujen tiivisteet ovat virheettömässä kunnossa. Lisäksi painetesti vahvistaa vesitiiveyden.
- Akku: vielä kohtuullisen hyvässä kunnossa (vaikkei uusi enää). Kestää kokonaisen päivän kuitenkin helposti vaikka käyttäisi puhelinta aktiivisestikin (näyttöaikaa itsellä 4-5h).
- Uusin Android 6.0.1 Marshmallow sisällä.
Mukaan
- 4 suojakuorta
- 2 magneettilatausjohtoa ledillä
- laadukas Magtron-adapteri (microUSB-magneettiliitin)
- vähemmän laadukas vastaavanlainen adapteri
- 2 microUSB-kaapelia
- Huawei 2A laturi
- Kingston 32GB MicroSD-muistikortti
- Käyttämätön lasikalvo taakse
- Magtron-suojapussi kännykälle
Kuvia: Dropbox - Z3C
 

mjkall

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
17   0   0
Liittynyt
22.12.2002
Viestit
834
Reaktiopisteet
91
Onko alkuperäispakkauksen mukana tullut lyhyt OTG-datakaapeli jäljellä?
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom