Sony Xperia Z1 vai LG G2?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Markkanen, 26/9/14.

 1. Markkanen Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  20/1/07
  Viestit:
  855
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 6
  LG G2 vai Sony Xperia Z1? Kumpi parempi? G2 330€, Z1 350e. Kumpi valmistaja todennäköisemmin tarjoaa pitempään päivityksiä ja millä tahdilla? G2 on takana napit, tottuuko niihin? Kamerat lienee yhtä hyviä vaikka Z1 onkin enemmän megapikseleitä? Akkukestokin lienee suht sama?
   
 2. akselic

  akselic TicTac - vain yksi puhelin!

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  13/11/11
  Viestit:
  5986
  Tykkäykset:
  4821
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 8
  G2 on fyysisesti pienempi mutta isommalla näytöllä sekä LG:n käyttöliittymällä. Takanappeihin tottuu aika nopeasti. LG:llä on päivitysten suhteen vähän huono maine mutta aika näyttää onko se parantanut näiden uusien puhelinten suosion myötä tilannetta. LG on muovista tehty ja tuntuu käteen mukavammalta tai "pyöreämmältä" paremman kuvauksen puutteessa.

  Z1 on fyysiesti isompi ja vähän pienemmällä näytöllä ja tulee sitten Sonyn käyttöliittymällä. Sonyllä on päivitysten suhteen ihan hyvä maine. Z1 on lasista ja alumiinista tehty ja tuntuu ehkä vähän enemmän "premium" laitteelta materiaalien puolesta mutta oli omaan käteen myös kulmikkaampi.

  Molempien akkukestot ovat varsin mainiot joskin luulen että G2 vetää pidemmän korren vertailuissa. Kameroissa ei ole mitään massiivista eroa vaikka speksit ovatkin vähän erilaiset. Mun mielestä sun kannattaa pohjata päätös näihin:
  - 5,2 tuumainen näyttö pienemmässä kuoressa vs 5 tuuman näyttö isommassa ja kulmikkaammassa laitteessa
  - materiaalit (muovi vs lasi/metalli) jos tällä on merkitystä
  - oma mielipide käyttöliittymästä -> katso YouTubesta miltä G2 käyttis näyttää ja miltä näyttää Sonyn käyttis
  - Z1:een saa muistikortin ja G2:een ei saa mutta ainakin Suomessa eniten myytävät G2:t tulee sitten 32 gigan sisäisellä muistilla kun Z1 sisältää 16 gigaa
   
  Konttainen and b1mpo like this.

Jaa tämä viestiketju