• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty sony xperia z1 compact. 20€

Tila
Ei auki vastauksille.

sokkeli

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
7   0   0
Liittynyt
15.4.2011
Viestit
37
Reaktiopisteet
0
Takuu
ei
Kuitti
juu
Väri
valkoinen
Tallennustila
16 gb
Kunto
aika hyvä
Vaihto
ei
Hintapyyntö
20
Sijainti
nivala
Toimitustavat
f2f, postitus
Myyjän nimi
Kartsa
Myyjän sähköposti
karni373@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0407244401
IMG_20170218_105833.jpg Myydään sony z1 compact. Puhelin ulkoisesti suht hyväkuntoinen, mutta lausliitin rikki. Näytössä alkuperäinen kalvo paikallaan joten näyttö priima kunnossa. Laturin liittimen kansi pysyy huonosti kiinni. Mukaan tulee musta suojakuori. Tästä korjaustaitoiselle luuri. Lataus toimii tod.näk. magneetti piuhalla ja lataus telakalla.
 
Viimeksi muokattu:

sokkeli

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
7   0   0
Liittynyt
15.4.2011
Viestit
37
Reaktiopisteet
0
Katso liite 47675 Myydään sony z1 compact. Puhelin ulkoisesti suht hyväkuntoinen, mutta lausliitin rikki. Näytössä alkuperäinen kalvo paikallaan joten näyttö priima kunnossa. Laturin liittimen kansi pysyy huonosti kiinni. Mukaan tulee musta suojakuori. Tästä korjaustaitoiselle mainio puhelin, lataus voi toimia mangneetti latausjohdolla.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom