Sony Xperia XZ2 ja XZ2 Compact julkistettu

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Kolzig, 26/2/18.

 1. Modm Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  24/6/09
  Viestit:
  104
  Tykkäykset:
  17
  Puhelinmalli:
  L1020, 808
  Hyvältä kyllä vaikuttaa XZ2 premium speksien puolesta, ainoa puute kuulokeliitäntä. Pitkästä aikaa ~iso näyttö jota voi käyttää hyödyksi toisin kuin näitä 2:1 kuusituumaisia. Aikalailla samaa kokoa fyysisesti L950xl:n kanssa, ja kameranäppäinkin löytyy. Jospa Sonyn kamera kerrankin lunastaa odotukset ja löytyy se L950xl:n tappaja. :rolleyes:
   
 2. Matula

  Matula Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/04
  Viestit:
  291
  Tykkäykset:
  121
  Puhelinmalli:
  950 XL
  Tästä ei ainakaan valitettavasti ole manttelinperijäksi, ellei sitten unohdeta käytännöllisyyttä. Niin paljon minä toivoin.. :(
   
 3. Vehmis

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/6/13
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ2
  Palautettu pariinkin otteeseen, muttei mitään vaikutusta. Kun ei yhdistä, niin ei. Plääh.
   
 4. Terro Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/02
  Viestit:
  945
  Tykkäykset:
  173
  Ihan poskettoman kokoinen tuo XZ2 Premium. Paino 236 grammaa ja mitat 158 x 80 x 11,9 millimetriä. Lisäksi alhaalla ja ylhäällä isot näytönreunukset ainoana isompana puhelinvalmistajana. Siitä huolimatta aika pieni akku laitteen kokoon nähden.
   
  Matula tykkää tästä.
 5. Squit Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/08
  Viestit:
  42
  Tykkäykset:
  35
  On kyllä iso laitos. Hyvä verrata vaikka Samsung S9 plussaan, kun molemmissa aika lähelle sama näytön pinta-ala. Molemmat on yhtä pitkiä, mutta sitten Premium on 6 mm leveämpi ja 3,4 mm paksumpi paksummasta kohtaa ja lisäksi tosiaan sen 47 grammaa enemmän. Voidaan kyllä huoletta sanoa, että puhutaan massiivisesta puhelimesta. Akku taas on samaa kokoa. XZ2 mallin hinta on siis 799€ niin se tarkoittaa sitä, että Premium mallin alkaen hinta tulee olemaan suomessa vähintään 899€ ja ehkä jopa enemmänkin.

  Pari isoa puutetta paistaa silti omaan silmään. Nuo reunat on kyllä tässä hintaluokassa ja tässä ajassa aivan liian isot. Lisäksi jos reunoja on niin sitten pitäisi olla isot kaiuttimetkin. Kyllä Sonylla hyvä laatuset stereot on, mutta äänenvoimakkuus on kyllä keskinkertainen (muutenkin 3.5 mm menettäminen harmittaa, koska Sony on kuitenkin kova tekijä audio puolella. Muistan ikuisesti vanhan Sony Ericsson Walkman puhelimeni, se oli pop ja olisi kiva jos Sony enemmän panostaisi audio puoleen kuten ennen). Lisäksi kasvojen tunnistuksen puute, joka alkaa olemaan standardi ja varsinkin jos sormenjälki lukija asetetaan päin helvettiä keskelle takakantta.

  Kolmas ja ehkä eniten minua häritsevä puute on OIS:n puuttuminen kamerassa. Puhutaan varmasti lähelle tonnin koneesta ja OIS puuttuu silti herran vuonna 2018. Sony lupaa vallankumouksellista hämärä kuvausta, mutta en osta yhtään tuota väitettä ilman OIS:ää. Toki Sonylla on oma EIS, mutta EIS ei ole koskaan ollut OIS parempi ja tässä hintaluokassa muilla on molemmat. Mutta katsotaan, voi sieltä tulla joku huippusofta joka hoitaa asiat, mutta softa on softaa ja hardware hardwarea. Lisäksi jos tosiaan on niin, että Sonyn puhelimet on noin paksuja koska kameramoduuli on iso, niin ihmetyttää ettei OIS silti löydy. Sony on kuitenkin kova tekijä kamera maailmassa.
   
  Matula tykkää tästä.

Jaa tämä viestiketju