Mobiili.fi Sony Xperia X -uutuuspuhelinten muotoilu ja pakkaus esittelyssä useilla videoilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Sony Xperia X, XA ja X Performance.


  Sony julkaisee lähiaikoina sarjan uusia Xperia-puhelimia. Tutut Z-lippulaivat korvaava X-laiteperhe saapuu aluksi markkinoille kolmen puhelimen voimin. Näitä laitteita voi nyt tarkastella varsin yksityiskohtaisesti lukuisilla esittely- ja unboxing-videoilla.

  Xperia-laitteille omistettu Sonyn YouTube-kanava julkaisi tällä viikolla sarjan tuotevideoita. Mukana on esimerkiksi laitteiden akkukestoa ja kamerakyvykkyyttä hehkuttavia mainosvideoita, mutta lisäksi saatavilla on erilliset design-videot Xperia X:stä, XA:sta ja X Performancesta. Laitemuotoilusta kiinnostuneet voivat siis tutustua uutuuspuhelinten kurveihin artikkelin lopusta löytyvien videoiden avulla.

  Lisäksi verkkoon on ilmaantunut eräs ensimmäisistä unboxing-videoista, jolla uusia Sony-puhelimia nähdään. Tanskalainen YouTube-kanava MereMobil.dk avaa tiistaina julkaistulla videolla Xperia X -puhelimen oletettavasti virallisesta myyntipakkauksesta. Mukavan värikkään pakkauksen taiteellisemmat osiot mukailevat ainakin hyvin virallisilla tuotevideoilla nähtyjä värikkäitä tekstejä ja taustakuvia.

  Sony Xperia XA, X ja X Performance julkaistaan alkavan kesän aikana. Suomessa laitteiden hinnat näyttävät asettuvan mallista riippuen 300 ja 700 euron välimaastoon.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju