Mobiili.fi Sony Xperia X saapuu Suomeen – ennakkotilaajille lahjakortti ja aktiivisuusranneke kaupan...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Sony Xperia X.


  Sonyn uudet Xperia X -älypuhelimet heilahtavat markkinoille lähiaikoina. Ensimmäisenä Suomeen saapuu hinta- ja tehoasteikolla laitesarjan keskimmäinen Xperia X, jonka ennakkomyynti alkaa jo ensi viikolla.

  Xperia X on 5-tuumaisella näytöllä varustettu älypuhelin, jossa Sony kertoo keskittyneensä erityisesti kolmeen osa-alueeseen. Ensimmäinen on kamera, jolta luvataan nopeaa toimintaa ja tarkkuutta. Xperia X:n 23 megapikselin takakamera on varustettu Predictive Hybrid Autofocus -tekniikalla, jonka tarkoitus on ennakoida kuvattavan kohteen liikkeitä ja pitää näin tarkennus oikeana.

  [​IMG]
  Sony Xperia X.


  Toinen kehuttu osa-alue on akku, jolta luvataan jälleen kahden päivän kestoa, ja kolmantena Sony kertoo panostaneensa puhelimen muotoiluun. Laitteen kyvykkyydestä taas vastavat Snapdragon 650 -järjestelmäpiiri, kolmen gigatavun RAM-muisti ja 32 gigatavun tallennustila, jota voi laajentaa microSD-muistikortilla.

  Sony Xperia X:n ennakkomyynti alkaa Suomessa maanantaina 9. toukokuuta. Ennakkotilauskampanjan kautta ostaneille luvataan kaupan päälle 100 euron arvoinen lahjakortti Adidas-verkkokauppaan ja SmartBand 2 -aktiivisuusranneke. Kaiken kaikkiaan puhelimen ohessa saa siis yli 200 euron arvosta tavaraa, kunhan on valmis tilaamaan Xperia X:n ennakkoon.

  Xperia X:n hinnaksi Suomessa on kerrottu – odotusten mukaisesti – noin 599 euroa. Puhelimen varsinaista julkaisupäivää ei kuitenkaan vielä kerrottu. Samoin perässä saapuvien Xperia XA:n ja Xperia X Performancen lanseerausaikataulu on toistaiseksi hämärän peitossa.

  [​IMG]
  Sony Xperia X, XA ja X Performance.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju