Mobiili.fi Sony Xperia X Compact tuli myyntiin tänään, Xperia XZ:n ennakkotilaajille...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2183
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Sony Xperia X Compact.


  Sonyn syksyn älypuhelinten uutuuskaksikosta pienempi, Xperia X Compact, on saapunut tänään myyntiin Suomessa toimitusten myös alettua.

  Xperia X Compactin hinta Suomessa on 449 euroa.

  Sony on panostanut uutuuksissaan erityisesti kameraan. Sekä Xperia X Compactissa että Xperia XZ:ssä on 23 megapikselin takakamera 1/2,3 tuuman kennolla ja ennakoivalla hybridiautomaattitarkennuksella, joka yhdistää normaalin kontrastitarkennuksen vaihetarkennukseen sekä lasertarkennukseen. Lisäksi molemmissa on kameralle myös infrapunasensori, joka parantaa kuvien valkotasapainon määrittymistä.

  Polykarbonaattikuorisessa 9,5 millimetriä paksussa ja 135 grammaa painavassa Xperia X Compactissa on 4,6-tuumainen 1280 x 720 pikselin näyttö, viiden megapikselin etukamera, sormenjälkitunnistin, Qualcomm Snapdragon 650 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennusmuistia ja muistikorttipaikka sekä 2 700 milliampeeritunnin akku.

  Xperia XZ on puolestaan metallikuorinen – materiaalina on erityinen Alkaleido-alumiinisekoitus. Lisäksi Xperia XZ sisältää 5,2 tuuman näytön 1920×1080 pikselillä, sormenjälkitunnistimen, Qualcomm Snapdragon 820:n, 3 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennusmuistia ja muistikorttipaikan sekä 2 900 milliampeeritunnin akun. Kuvaamisen osalta Xperia XZ laittaa myös Xperia X Compactista paremmaksi tuella 4K-tarkkuuden videolle sekä sisältämällään 13 megapikselin etukameralla.

  Xperia XZ on myös vedenkestävä (IP68) toisin kuin Xperia X Compact.

  Xperia XZ:n hinta Suomessa on 699 euroa ja toimitukset ovat alkamassa lokakuun toisella viikolla, eli noin kuukauden kuluttua. Eri jälleenmyyjät ilmoittavat hieman eri päiviä toimitusten aloituksilleen vaihdellen 10. ja 14. lokakuuta välillä.

  Xperia XZ:n ennakkotilaajat saavat kaupan päälle Sonyn langattomat MDRXB-950BT -kuulokkeet (arvo 199 €). Edun voimassaolo kannattaa tarkastaa jälleenmyyjäkohtaisesti ennen tilauksen tekoa.

  [​IMG]
  Sony Xperia XZ.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju