1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Sony Xperia P kamera

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja keski, 27/10/12.

  1. keski

    Liittynyt:
    27/10/12
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Sony Xperia P
    Ostin tuollaisen Sony Xperia P LT22i CDON.comin kautta ja puhelinhan on ihan ok ja tuli nopeasti. Nyt on vain kameran kanssa sellainen ogelma ettei kuvia näy missään. Neuvokaa nyt tyhmää, että onko tässä joku vika vai vaan käyttäjässä. Kun ottaa kuvan niin se näkyy siinä kamera näkymässä pienenä, mutta kun yrittää avata, niin pelkkää mustaa. Eikä kuvia löydy albumista kun taas pelkkää mustaa. Kuvan pystyy kyllä jakamaan, mutta ei katsomaan puhelimesta. Ihan hyvä laatusia kuvat on kun lähettää tietokoneelle, mutta kiva olisi puhelimestakin katsoa ennen lähettämistä.
     
  2. jjs

    Liittynyt:
    10/7/06
    Viestit:
    688
    Tykkäykset:
    22
    Puhelinmalli:
    Honor 7
    Minulla ainakin näkyy kuvat. Sekä kamerasta avatessa, että Albumista.

    Mikä Android -versio puhelimessa on? 2.3 vai 4.0?
     
  3. keski

    Liittynyt:
    27/10/12
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Sony Xperia P
    Android-versio on 4.0. Sama juttu on myös videoissa ei löydy videot kasiosta eikä muualtakaan. HDMI johdolla pystyy katsomaan viisi viimeistä videota vaikka tv:stä, kun näkyvät kameran näytöllä, mutta videot kansiossa ei näy mitään.
     
  4. jjs

    Liittynyt:
    10/7/06
    Viestit:
    688
    Tykkäykset:
    22
    Puhelinmalli:
    Honor 7
    Melkein kokeilisin tehdasasetusten palauttamista ja jos ei auta niin sitten huoltoon.
     
  5. keski

    Liittynyt:
    27/10/12
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Sony Xperia P
    Joo, kiitti vinkistä! Se auttoi ja nyt toimii kamera niin kuin pitääkin ja onhan taas tekemistä kun palauttelee sovelluksia ja ohjelmia takaisin luuriin:)
    Ihme homma vain kun uuteen puhelimeen olisi pitänyt palauttaa ensimmäiseksi tehdasasetukset. Minkälaiset asetukset siinä uutenaan sitten on, vai johtuiko sitten automaattisesta ohjelmisto päivityksestä??? Hyväksyin ensimmäisenä tuon Android 4.04 päivityksen ja sitten vasta aloin tutustumaan puhelimeen, joten siinä se sitten varmaan oli.
     

Jaa tämä viestiketju