• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Sony X Performance *tapaturma*

Tila
Ei auki vastauksille.

Suomipojke

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
6.8.2012
Viestit
14
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Sony Xperia XZ1
Takuu
Mahdollisesti 3/2019 asti *lue kuvaus tarkemmin!
Kuitti
Kyllä
Väri
Musta
Tallennustila
32Gb
Kunto
Hyvä *lue kuvaus tästäkin
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
150
Sijainti
---
Toimitustavat
Nouto, postitus
No niin, täällä kertaalleen myynnissä ollut X Performance nyt uudella yrityksellä. Tarina menee niin, että maanantaina onnistuin kaatumaan liukkaalla pitkästä aikaa. Itselle ei käynyt kuinkaan, mutta puhelin jäi housujen etutaskussa minun ja asfaltin väliin. Kovamuovisesta takakuoresta huolimatta takakansi (metallia) meni kolmesta kohtaa hieman lommolle. Etupuolelle ei käynyt kuinkaan, siinä oli suojalasi onneksi. Puhelin elää ja hengittää hyvin, mutta on kärsinyt esteettistä osumaa. Takakannen voi korjauttaa ilmeisesti n 70-80 hintaan.

Puhelin on ostettu 8.3. Elisalta. Takuutahan on se 24 kk, mutta tässä tapauksessa sen puoleen en uskalla sanoa mitään tai taata takuun kattavuutta (puhelimen tiputtua). Eli myydään lähtökohtaisesti TAKUUTTOMANA. Mahdollisista jälkivaikutuksista ei voi myöskään tietää, mutta on toiminut hyvin kuluvan viikon.

Pähkinänkuoressa: alle kaksi viikkoa vanha puhelin takakannen kärsimyksellä, vaikka huipuksi kakkospuhelimeksi tai muuten vaan! Takuuta ei voi ironisesti taata, mutta hinnassa tämä näkyy! Hintapyyntö 200 euroa posteineen. Mukaan orkkislaatikko sisältäen pikalaturin. Kuvia voi pyytää YVllä sähköpostiin.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom