Mobiili.fi Sony vilautti uutta pienikokoista älypuhelinta – tältä näyttää Xperia E5

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Sonyn uusi X-laitesarja on kaapannut suurimman osan yhtiölle suotavista parrasvaloista. Kevään ja kesän aikana julkaistavat älypuhelimet korvaavat ainakin tutun Z-huippupuhelinsarjan ja alle saattaa jäädä myös muita Xperia-laitesarjoja. Budjettiluokan Xperia E -puhelimet näyttävät kuitenkin porskuttavan edelleen, sillä uusi jäsen on suuntaamassa markkinoille pian.

  Sonyn on jo aiemmin tänä vuonna huhuttu suunnittelevan Xperia E5 -nimisen älypuhelimen julkaisua. Nyt asia on varmistunut, sillä yhtiö jakoi Facebook-sivuillaan kuvan kyseisestä laitteesta.


  Sony kehuu tulevaa E5-puhelinta vaivattomaksi ja silmää miellyttäväksi. Muotoilultaan uutuuspuhelin vastaa hieman viime vuonna julkaistua Xperia E4:ää, vaikka laitojen kaareutuminen takapuolelle ei ole enää yhtä loivaa.

  Tarkempia teknisiä tietoja tai julkaisuajankohtia Sony ei ole vielä kertonut. GSMArenan mukaan aiemmat huhut viittaavat kuitenkin, että Xperia E5:ltä voidaan odottaa muun muassa MediaTekin MT6735-järjestelmäpiiriä, 4,6-tuumaista 720p-tason näyttöä, 1,5 gigatavun RAM-muistia ja 16 gigatavun tallennustilaa. Kyseessä vaikuttaa siis jälleen olevan halvan hintaluokan laite, vaikka tekniikan taso onkin nousemassa Xperia E4:stä.

  [​IMG]
  Vuonna 2015 julkaistu Xperia E4.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju