Mobiili.fi Sony vahvisti: Xperia Z -sarja tuli tiensä päähän

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Xperia X Performance.


  Sony esitteli tällä viikolla kolme uutta puhelinmallia, Xperia XA:n, Xperia X:n ja Xperia X Performancen. Näistä jälkimmäinen sisältää lippulaivaluokan ominaisuuksia, ja ilmaan roikkumaan jäikin kysymys, onko Xperia Z -sarja tullut tiensä päähän ja korvataanko vanhat mallisarjat tyystin uusilla. Sonylta ilmoitettiin sittemmin, ettei ainakaan Xperia Z6 -mallia kannata odottaa, mutta nyt yhtiöstä on varmistettu, että koko Xperia Z -sarja jää pois.

  Sony vahvisti asian XperiaBlog-sivustolle, ja kertoi, että Xperia Z -sarja saavutti huippunsa. Jatkossa Xperia X -sarja jatkaa Sonyn älypuhelimien kehityksen kärjessä. Sonyn mukaan Xperia Z -sarja edusti ehdotonta teknologista huippua, kun taas Xperia X -sarja tulee tarjoamaan älykkään ja käyttäjälleen mukautuvan käyttökokemuksen esimerkiksi kameran ja akkukeston osalta.

  [​IMG]
  Sony Ericsson Xperia X2 vuodelta 2009.


  Nähtäväksi jää, minkälaisella aikataululla Sony aikoo uusia puhelimia Xperia X -sarjaan tuoda. Alkuperäinen Xperia Z julkaistiin vuoden 2013 alussa ja Xperia Z5 viime syyskuussa, mikä tarkoittaa, että uusia lippulaivamalleja on julkaistu keskimäärin puolen vuoden välein. Lisäksi jäämme mielenkiinnolla odottamaan, millä mallinimillä uusia laitteita julkaistaan, sillä esimerkiksi täydellä qwerty-näppäimistöllä varustettu Xperia X2 nähtiin jo vuonna 2009, jolloin valmistajana oli Sony Ericsson.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju