Mobiili.fi Sony sanomassa hyvästit Xperia C- ja Xperia M -puhelimille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Sony Xperia X, XA ja X Performance.


  Sonyn juuri julkistama uusi Xperia XA Ultra -puhelin näyttäisi vahvistavan viime viikolla Aasiasta kantauneita huhuja, joiden mukaan yhtiö jättäisi hyvästit aiemmille Xperia C- ja Xperia M -puhelinsarjoille. Jatkossa on odotettavissa lisää Xperia X -sarjan variaatioita.

  Helmikuussa Sony esitteli uudet Xperia X- ja Xperia XA -mallit ja kertoi, että Xperia Z -huippumallien sarja on tullut tiensä päähän. Viime viikolla Xperiablog-sivusto kertoi huhuista, että Sony kuoppaisi Xperia C- ja Xperia M -sarjat. Huhuja tukee näkemys siitä, että tällä viikolla esitellyn uutuusmalli Xperia XA Ultran voi katsoa olevan henkisesti viimevuotisen Xperia C5 Ultran seuraaja.

  [​IMG]

  Huhuja tukee myös Sony Mobilen diaesityksestä napattu kuva, jonka mukaan vuonna 2010 käynnistyi ensimmäinen vaihe Sonyn ensimmäisen Android-puhelimen, Xperia X10:n myötä. Toinen vaihe ulottui vuodesta 2013 vuoteen 2015 ja toi Sonyn älypuhelimiin oheismausteita, kuten Sonyn kameraosaamista ja PlayStation-lisukkeita. Kolmas vaihe alkoi tänä vuonna, ja se tarkoittaa kommunikaation uutta ajanjaksoa, kuten pilvipalveluja ja asioiden internetiä. Tätä uutta ajanjaksoa kuvastaa X-kirjain ja Xperia X -sarja.

  Käytännössä Sonylta on siis jatkossakin odotettavissa ainakin muutamia erilaisia puhelinmalleja, mutta ne nivoutuvat enemmän tai vähemmän yhteen Xperia X -perheeseen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju