Mobiili.fi Sony lupaa: kaivattu ominaisuus tekee paluun päivitettyihin puhelimiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Sony aloitti uudempien Xperia-puhelintensa päivittämisen Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmään aiemmin tänä vuonna. Vastikään jakelua laajennettiin koskemaan myös iäkkäämpien lippulaivojen tiettyjä versioita. Monet päivityksen saaneet ovat kuitenkin harmistuneet Stamina-tilan poistumisesta. Tästä syystä Sony on luvannut tuoda luotto-ominaisuuden takaisin.

  [​IMG]
  Doze auttaa säästämään akkua, kun mobiililaite ei liiku.


  Stamina-tila on jo pitkään ollut Xperia-puhelinten virransäästötila. Marshmallow-päivityksen myötä ominaisuus on kuitenkin poistettu puhelimista. Xperia Blogin mukaan syynä on uusimman Androidin sisään leivottu Doze-ominaisuus, jonka tarkoitus on myös säästää virtaa.

  Doze aktivoituu kuitenkin pääasiassa vain silloin, kun puhelimen ei havaita liikkuvan. Monien käyttäjien kerrotaankin raportoineen, että akku tapasi kestää Stamina-tilaa hyödyntämällä nykyistä pidempään.

  Palautteen perusteella Sony on päättänyt palauttaa Stamina-tilan puhelimiin. ”Eräs kaivatuimmista ominaisuuksista on tulossa takaisin Xperiaasi”, yhtiö hehkuttaa tiedotteessaan. Tarkkaa julkaisuaikataulua Staminan paluulle ei tässä vaiheessa ole. Sony kuitenkin lupaa, että ainakin beta-ohjelmaan kuuluvat pääsevät takaisin tehokkaan virransäästön pariin ”lähitulevaisuudessa”.

  [​IMG]
  Sonyn Xperia Z5 -huippupuhelimet.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju