1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Mobiili.fi Sony lopettamassa Xperia Z -malliston? Ei ehkä sittenkään

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Xperia X, XA ja X Performance. Uusi mallisto ei taida kuitenkaan korvata Xperia Z -mallistoa.


  Sony esitteli Mobile World Congressissa kolme uutta älypuhelinta, jotka ovat uuden Xperia X -malliston jäseniä. Edullisin laite, Xperia X, sijoittuu 300 euron hintaluokkaan, kun taas tehokkaampi Xperia X Performancen hinta noussee yli 600 euron. Nyt monet pohtivatkin, korvaako Sonyn uusi X-mallisto nykyisen lippulaivamalliston Z-sarjan.

  Yhtiön saksalaisilla Facebook-sivuilla ihmiset kyselivät uudesta X-mallistosta ja siitä, tuleeko Xperia Z6 -älypuhelinta ollenkaan. Alkuun Sonylta vastattiin, että Xperia Z6:ta ei ole tulossa, mutta myöhemmin tämä osa vastauksesta on poistettu – eli Z-mallistoa on tuskin lopetettu.

  [​IMG]
  Sony kertoi alunperin kommentissaan, että Xperia Z6 -puhelinta ei tule – se osa kommentista on myöhemmin poistettu.
  Kuva: GSMArena


  ”X-mallisto on uusi mallistomme, joka keskittyy entistä enemmän asiakkaidemme tarpeisiin. Voit luottaa, että laitteissamme on aina viimeisintä teknologiaa – nimestä riippumatta”, Sonyn Facebook-sivuilla kerrotaan.

  Sony ei ole siis tarkalleen kertonut, tuleeko Xperia Z -mallistoon vielä uusia jäseniä vai ei. Joka tapauksessa Sony ei sulkenut pois sitä vaihtoehtoa, että Z-sarjalaisia vielä tulisi. Sonyn Xperia X -mallisto saapuu Suomeen tänä vuonna. Vaikka huhujen mukaan Xperia X Performancen saapuminen Eurooppaan oli vaakalaudalla, Sony vahvisti, että myös Xperia X Performance saapuu Suomeen tuttuun tyyliin.

  [​IMG]
  Xperia Z -malliston kohtalo on toistaiseksi avoin

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju