Mobiili.fi Sony lämmittelee suurta julkistustaan – Xperia Z5 julki 2. syyskuuta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2085
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huhutut Xperia Z5- ja Z5 Compact -älypuhelimet komeilevat iPhone 5s:n rinnalla


  Sony pitää julkistustilaisuuden IFA-messuilla Saksassa 2. syyskuuta. Huhujen mukaan Sony julkistaa Xperia Z5- ja Z5 Compact -huippupuhelimet ja tänään yhtiö on brittiläisellä Twitter-tilillään julkaissut lämmittelykuvan tulevaa tilaisuutta koskien. Kuva käsittelee tulevan puhelimen, luultavasti Xperia Z5:n, kameraa ja sen tarkennusta.

  ”Valmistaudu älypuhelimeen, jossa on parempi tarkennus. Kaikki selviää 2. syyskuuta 2015”, lukee Sonyn julkaisemassa twiitissä. Sumeassa kuvassa näkyy älypuhelin, jossa on kamerasovellus päällä.

  Vaikuttaisi siltä, että Xperia Z5:ssä on normaalista poikkeava automaattinen tarkennus – mahdollisesti samanlainen kuin hiljattain julkistetussa Xperia M5 -älypuhelimessa. Siinä on ”hybriditarkennus”, joka yhdistää vaihetarkennuksen ja kontrastitarkennuksen. Näiden avulla automaattinen tarkennus on todella nopea. Xperia M5 tarkentaa kohteeseen jopa 250 millisekunnissa ja sitä voit käydä ihmettelemässä aiemman juttumme kautta.

  Tulevista Xperioista on vuodettu jo muutamia kuvia ja tekniset ominaisuudetkin alkavat olla pitkälti selvillä. Xperia Z5:ssä ja Z5 Compactissa olisi uutena juttuna sormenjälkitunnistin, joka olisi integroitu laitteen kyljessä sijaitsevaan virtapainikkeeseen. Xperia-huhuja voit käydä lukemassa aiemmista jutuistamme.


  Get ready for a smartphone with greater focus. All will become clear on 02.09.2015. pic.twitter.com/Mm7HjWKojA

  — Sony Xperia GB (@sonyxperiagb) August 24, 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju